Categorie: GADGET

VIDEO 4K – Garmin VivoActive – GPS direct pe Smartwatch? Nice!

Garmin_VivoActive_Smartwatch_Sport_Pret_Review_Buhnici

M-ați întrebat în ultima vreme ce ceas deștept mai port la mână. Ei bine, pe acesta. E alb și sunt sigur că de aceasta atrage atenția. Asta sau faptul că lumea îl confundă destul de des cu un Sony Smartwatch 2. Seamănă ce-i drept foarte mult.

Este un Garmin VivoActive, și de când îl folosesc eu deja i-a scăzut prețul cu vreo 25%. L-am testat ceva mai mult timp din mai multe considerente, în primul rând pentru că este un produs pentru sportivi nu un smartwatch cu funcții de fitness. Este o diferență între acestea.

VivoActive afișează mai multe informații utile celor care își monitorizează activitățile sportive, se poate conecta la mai multe accesorii, desigur de la Garmin, și în plus, are și GPS integrat. Exact, nu îl folosește doar pe cel din telefon, dacă de exemplu vrei să ieși dimineața la alergat prin pădure și nu vrei să cari nimic cu tine.

E solid, bine construit, rezistă la apă, transpirație și dacă îl ții cu GPS-ul oprit atunci când nu faci sport, ai șanse să te țină bateria aproape o săptămână. Eu zic că acesta e un argument destul de puternic, nu?

Review-ul complet este mai jos, enjoy!