VIDEO 4K – Feiyu G4 Plus – Cele mai bune filmări se fac tot cu telefonul

Feiyu_G4_Plus_review_pret_stabilizator_buhnici

Dar nu doar cu telefonul. Mai ai nevoie de niște accesorii pentru o imagine bună. Să vă explic:

Telefoanele din ziua de astăzi filmează foarte bine, mai ales afară. Au un senzor bun, o mulțime de corecții de imagine și chiar și rezoluții 4K. Cel mai ieftin telefon ce filmează 4K este din câte știu eu, LG Nexus 5X. 1200 de lei.

Problema apare la stabilizarea imaginii, care chiar și de tip optic parcă nu e ceea ce trebuie. Îi înțeleg, nu prea au unde să ascundă un sistem de stabilizare într-un telefon de 9 mm grosime. Aici intră în discuție acest gadget, care tot în jur de 1200 de lei costă, și care îți oferă o stabilizare de invidiat.

Da, chiar poți să îl compari din acest punct de vedere cu un stabilizator pentru cameră video de 2000 de euro. Mecanic, și electronic sunt la fel, diferența e că acesta poate susține doar greutatea unui telefon.

Poate te întrebi de ce vorbim despre un produs chinezesc din nou, nu? Pentru că nu există un produs similar de la un brand de renume. Chinezii sunt cam singurii care fac astfel de dispozitive, iar cel de la mine e chiar foarte reușit.

Pe scurt, poate susține un telefon cu o dimensiune maximă similară cu un iPhone 6S Plus, are autonomie de 3-4 ore și vine cu două seturi de baterii în pachet, și suportă chiar și telecomandă wireless și alte accesorii de susținere și extindere a brațului. Ce ți-ai putea dori mai mult de atât?

Vezi mai jos și un demo de filmare cu Feiyu G4 Plus și Huawei P9 lite.

De găsit aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

16 Comments

    • Observ că ar fi câteva funcții în plus, oricum pentru live nu ai nevoie să comuți între moduri, mai bine rămâi pe landscape sau portret așa cum ai început. Ei promit o autonomie de 8 ore la modelul nou. Cel testat de mine are 3-4.

  1. Bună George,
    Urmăresc cu plăcere postările tale, în special cele cu auto. Sunt posesorul unui Ford Fiesta 2016 cu toate dotările, inclusiv cutie automată cu dublu ambreiaj și ași fi dorit un review privind acest model cu echipare de top. Mulțumesc pentru activitatea ta.

  2. George, asteptam cu deosebit interes un review despre un gimbal bun pt gopro, personal cred ca Removu S1 e cel mai ok de pe piata la ora actuala…

  3. Salut George ai putea te rog sa-mi dai un link daca este posibil de unde as putea sa-mi achizitionez si eu un astfel de stabilizator?

  4. Ai zis ca l-ai cumparat din China. Ce taxe ai platit cand a ajuns produsul in tara si cat timp a trecut de la comanda si pana l-ai primit?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.