VIDEO 4K – BOSE QC35 – Cele mai bune căști cu noise cancelling, acum fără fir

BOSE_QC35_Casti_Pret_Review_Noise_Cancelling_Buhnici

BOSE este într-un fel prietenul acela bun care întârzie la petrecere dar vine tot timpul cu băutura aia bună. Așa se întâmplă și acum, când sunt printre ultimii pe piață cu un set de căști wireless. Și fac ce știu ei să facă cel mai bine, căști cu atenuare activă a zgomotului.

Am testat puțin mai demult o pereche de BOSE QC25 și am fost impresionat. Atenuarea activă de zgomot și-a făcut atât de bine treaba încât am reușit în sfârșit, să dorm liniștit în avion. Tot drumul, până când m-a trezit colegul din dreapta mea pentru că trebuia să coborâm.

La fel mă simt și cu aceste QC35, chiar ceva mai comod pentru că nu mă încurcă deloc firul. În plus, nu mai trebuie să schimbi cablul dacă umblii ca mine cu un Android și un Apple în buzunar. Știu, sunt un caz special.

Autonomia este din nou peste așteptări, doar că de această dată nu mai schimbi bateria ci le încarci de la una externă, sau cu încărcătorul de la telefon. Dacă ai un Android, și acela nu foarte nou cu USB-C. Of, cum avansează tehnologia asta.

Vezi mai jos un review de suflet, pentru mine. Se observă cred cu câtă sete desfac cutia acestor căști. Poți să spui că ai parte și de un unboxing, din moment ce au ajuns la mine sigilate.

Ultimele articole

Articole recomandate

60 Comments

 1. Competitorul direct la aceste casti : Plantronics BackBeat Pro 2.(Dupa cum spune YT-ul)

  Ai putea face un review pentru a ma convinge
  Merg pe Plantronics sau pe Bose
  Dif. de pret : 750 RON

  Mersi in avans

 2. Salut George. Am achizitionat de curand o pereche de casti Bose QC35 II . Sunt bestiale si nu credeam pana acum ca sunt casti asa bine antifonate si care ‘produc liniste’ :)) .
  Am totusi o mica dilema: am un tv Sony KD55XD9305 ( varianta smart cu 4K si 3D) achizitionat de 6 luni ,la care nu pot conecta castile.Le conectez la telefon si la laptop fara probleme dar la tv nu am reusit sub nici o forma. Ai reusit sa le conectezi la vreun model de tv ? Nu ca as schimba televizorul actual….:)

 3. A cantarit mult parerea ta in cumpararea acestor casti . Am asteptat seria a 2-a , cu toate ca nu este cu mult peste prima . Este tare George , ma bucur de fiecare video si review al tau . Succes in continuare !!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.