Categorie: GADGET

VIDEO 4K – Allview X3 Soul Lite – Un fel de mini, dar mai bun

Allview_X3_Soul_Lite_Review_Buhnici

Da, știu că mai există un Allview X3 Soul Mini însă tocmai a fost lansat X3 Soul Lite, care probabil îl va înlocui destul de repede pe acela. E la aproape același preț, ba chiar mult mai ieftin dacă faci precomandă, și poate te întrebi ce știe să facă. Ei bine, destul de multe spre surprinderea mea. Hai să îți spun câte ceva despre specificații.

Ecranul este de 5 inci, cu rezoluție HD însă e surprinzător de luminos și afișează culori foarte vii. E protejat de unul din concurenții Gorilla Glass și anume Dragontail Glass. Carcasa e din policarbonat, completă, iar capacul din spate oferă acces la baterie și la slot-urile de SIM. Pe lângă acestea există și slot pentru card microSD, așadar nu va trebui să renunți la una din cartele pentru a mări memoria de stocare. Memoria RAM este de asemenea impresionantă pentru un telefon relativ ieftin, și anume 3GB. Mai găsești e drept telefoane la acest preț și cu specificații similare însă probabil trebuie să le comanzi din China și e mai complicat cu garanția.

Are Android 6.0 și chiar se mișcă foarte bine. În meniu, că doar nu pleacă de unul singur la plimbare, sau la dans. Bateria e suficient de mare pentru o zi completă de utilizare, și dacă nu îți ajunge mai comanzi una și o schimbi rapid.

Am tot menționat că sunt impresionat, iar asta e din cauza prețului. În mod normal va costa 900 de lei. La precomandă, adică o lună de acum încolo până pe 28 iulie îl poți lua cu doar 600 de lei. În plus poți fi tratat ca un rege, sau o regină. Eu zic că mai bine intri pe site la ei ca să aflii toate detaliile și regulamentul concursului. Sper că ai mulți prieteni virtuali dispuși să te ajute pentru asta.

Campanie Allview X3 Soul Lite: www.allview.ro/vedetainorasulmeu/

,

GALERIE IMAGINI ALLVIEW X3 SOUL LITE