Categorie: General

VIDEO – Sony Xperia X & XA – MWC 2016

Sony a fost ceva mai liniștit în ultima vreme, după opulența de anul trecut cu Xperia Z5 Premium. Voi avea în scurt timp și un review cu acesta pe blog. La MWC s-a prezentat cu două modele ceva mai slăbuțe însă foarte elegant construite și cu o cameră de apreciat. Mai nou nu țintesc vârful piramidei de sepcificații ci zona de preț medie, acolo unde se face cu adevărat profit din aceste dispozitive. Ai mai jos clipuri video cu toate noutățile Sony.

Sony Xperia X

20160222_113937

Xperia X este dotat cu un procesor cu 6 nuclee, un Snapdragon 650, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Are senzor de amprentă pe butonul lateral de power și este construit integral din aluminiu. Chiar și pe spate acolo unde se afla sticla aceea pretențioasă.

Ecranul este FullHD și are culori impresionante, și vine din start cu Android 6.0. Presimt că Galaxy A8 are deja un concurent de invidiat.

Sony Xperia XA

Xperia XA este într-un fel frățiorul mai mic. Are un procesor cu 4 nuclee de la MediaTek doar 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare. Noroc cu cititorul de carduri microSD. Ecranul este tot de 5 inci însă nu mai are rezoluție FullHD iar spatele acestuia este din policarbonat. În limbaj comun, plastic. Arată totuși destul de bine și presimt că va fi sensibil mai ieftin decât Xperia X.

GALERIE IMAGINI SONY XPERIA X & XPERIA XA