VIDEO – 14 minute de autostradă

Şantierul autostrăzii Arad – Timişoara văzut din avion. Dealtfel singura care se va termina în 2011.Deşi sunt şi acolo semne de întrebare. Multe dintre lucrări sunt încă neplătite.

Ultimele articole

Articole recomandate

20 Comments

 1. @guti – ai perfecta dreptate

  M-am uitat mai bine pe harta si-mi dau seama ca culoarul IV trebuia sa o ia printre cele 2 orase.
  La cum e conceput acum culoarul el vine aproape perpendicular pe ceea ce era logic sa fie. E pacat ca interesele unora primeaza in fata interesului general. Oare strainii ce parere or avea despre inventia noastra? :) made in romania

 2. pentru florin !

  vericule, daca te uiti bine pe harta vezi ca intre Deva si Arad curge un rau (Mures) si daca te uiti iarasi bine vezi ca intre Arad si Deva sunt cateva sate. Logic pentru orice om normal, nu pentru tine ca autostrada sa lege mari aglomerari urbane . Intre Timisoara si Lugoj sunt sate foarte populate.
  In concluzie motivul pentru care s-a ales acel traseu este atat d.p.d.v. economic cat si al usurintei lucrarii. vezi ce bine se face autostrada intre sibiu si Rm. Valcea.
  PS sper ca intelegi, dar sincer nu ma astept la un rationament din partea ta!

 3. pt ion care o data ce a ajuns la oras si s-a vazut la etajul 2 s-a gandit ca e mai bine sa-si spuna john!

  „vericule”, citeste mai atent (pe litere daca e nevoie) ce am scris eu mai sus.
  Am spus eu ca o autostrada nu trebuie sa lege mari aglomerari urbane?!? De aici insa si pana la a considera astfel satele „foarte populate” dintre Timisoara si Lugoj e cale lunga …
  Aici e vorba de Culoarul IV care nu e interesat sa lege 2 sate ci sa faca o legatura cat mai rapida cu portul Constanta. Evident ca autostrada va lega si orasele mari intre ele … dar cele care sunt pe traseul firesc. Pentru cultura ta generala aceasta autostrada nu va trece prin Rm Valcea ci urmeaza o ruta mai scurta prin Curtea de Arges spre Pitesti.

  Spre deosebire de tine, guti a emis un punct de vedere mult mai pertinent si mai argumentat. In fata argumentelor sale am recunoscut ca nu era buna nici varianta Arad-Lipova-Deva.

  P.S. Cand cineva nu te intelege, nu inseamna neaparat ca e mai prost … poate ca tu ai o problema in exprimare. (atac la persoana, fara argumente ontopic)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.