VICTOR ANIHILEAZĂ VIRUȘII CU UV-C

Victor anihilează virușii cu UV-C, adică cu raze ultraviolete. Este atât de puternic încât lăsat într-o baie decolorează absolut tot, de la săpunul lichid la prosoape și orice are un pigment de culoare. Poveste reală apropo, așa l-au testat băieții de la Modulab, cei care l-au construit în parteneriat cu cei de la BCR.

Care este scopul acestui robot? Este gândit și construit în totalitate de Paul și colegii lui de la Modulab în parteneria cu BCR pentru a dezinfecta 100% spitalele din românia. Este atât de deștept încât poate cartografia singur încăperile, și, pe timp de noapte când nu e nimeni pe acolo sterilizează complet sălile de operație, holurile și toate camerele unui spital. Este testat, verificat, iar astăzi intră în funcționare la spitalul Universitar din București.

Îți povestesc împreună cu Paul cum funcționează, ce efecte are asupra corpului uman și de ce nu ar trebui să fii sub nici o formă în aceeași cameră cu el și apoi îl ducem împreună la spitalul Universitar din București.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.