Categorie: GADGET

VIDEO – Allview P8 Energy – Baterie pentru zile lungi și pentru prieteni

Allview_P8_Energy_buhnici

Sunt sigur că ai fost și tu în situația de a căuta cu disperare un încărcător pentru telefonul mobil, care mai avea puțin și își dădea duhul. Asta se întâmplă de obicei când ești aproape de a termina un joc sau ești pe picior de plecare. Probabil te mai și așteaptă un prieten afară, în frig.

Allview P8 Energy promite să rezolve această problemă, atât cât poate. Vine cu o baterie de 6000 mAh, adică necesarul pentru două zile de utilizare intensivă, iar pachetul de accesorii cred că este cel mai complet pe care l-am văzut până acum. Are până și un cablu microUSB – USB OTG. Adică poți conecta la telefon o tastatură, mouse, stick USB, chiar și o boxă portabilă pe Bluetooth.

Am spus în titlu că este și pentru prieteni. Păi cum așa? Vine cu un cablu în Y cu care poți să dai curent atât unui iPhone de generație nouă și altui telefon sau dispozitiv cu microUSB.

Nu vă așteptați totuși la un super smartphone. Chiar dacă are o baterie mare, configurația este una medie. Poți să te joci Candy Crush pe el, dar jocurile cu grafică mai solicitantă îi vor impune ceva dificultăți. Este și destul de greu, puțin peste 200 de grame. Pentru o baterie așa de mare trebuie să facem un sacrificiu. Ține până la 10 zile în stand-by, dacă nu vorbești la el și nu stai pe net, așa cum fac bunicii noștri de exemplu.

Am rămas surprins totuși de cât de bine rulează Android-ul 5.1 pe el, mai ales că deține și 2 GB de memorie RAM.

Acestea sunt impresiile mele despre Allview P8 Energy, un telefon cu un preț de 1349 lei la liber. Spune-mi și tu ce părere ai despre el, jos în comentarii.