Vara asta e pentru fotografie, încearcă un Canon (P)

master_visual_canon_cashback_2016

Abia aștept concediul și cred că și tu ești cu gândul la el. Probabil de anul trecut de când te-ai întors din ultimul. Nu e sănătos să știi, să trăiești de la un concediu la altul. Trebuie să îți ocupi timpul și cu alte hobby-uri care nu îți ocupă trei săptămâni dintr-un foc, și nici nu implică toată familia. Fii puțin egoist. Ajută, mai ales când nu mai locuiești singur. Găsește-ți timp pentru tine.

Uite o idee, apucă-te de fotografie. Chiar dacă ai 40 de ani. Te va ajuta în primul rând faptul că ești trecut prin viață și acum ai răbdare, exact trăsătura cea mai admirată în acest domeniu. Îți mai dau un sfat, încearcă orice tip de fotografie, de la peisaje, detalii, fotografie auto sau de produs și mai ales fotografie de stradă și portrete. Vei realiza că mai ai încă multe de învățat, mai ales cum să comunici cu străinii și chiar și cu cei din jurul tău.

Legat de aparatură îți dau un pont:

Canon lansează din nou cunoscuta campanie de cashback pe care o derulează în fiecare an. Așa poți să îți iei un aparat foto, o cameră video sau obiective la un preț mai mic. Au o listă lungă de aparate ce participă la promoție și chiar reducerea de care beneficiezi la fiecare dintre ele, scrisă negru pe alb pe site-ul lor: http://www.canon.ro/cashback/

Totul depinde de bugetul tău, eu personal folosesc de ceva vreme cel mai ieftin full-frame de la ei, un 6D cu un obiectiv 24-70 și sunt foarte mulțumit de el.

Mecanismul e simplu, ca să intri în promoție trebuie să cumperi aparatul, camera video sau obiectivul de la un magazin din România. Oricare. Apoi intri pe link-ul de mai sus, sau aici, și înscrii produsul. Banii îți vor fi returnați în contul IBAN de la înregistrare.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.