VÂNDUT – Vând un sistem i7, DDR3, SSD etc. Și pe bucăți.

Din motive de mobilitate sunt nevoit să renunț la această bijuterie și să trec la laptop. Calculatorul acesta a fost configurat special pentru stabilitate, putere și silențiozitate. M-a servit ireproșabil în puținul timp liber dar a venit momentul să ne despărțim. Aștept oferte pentru componente sau pentru întreg sistemul. Cumpărătorul care ia totul primește o reducere. Iată configurația:

Procesor : Intel Core I7 920, revizia D0 , link produs similar – PRETUL MEU – 690RON

Cooler : Noctua nh-ul12p-SE2, link produs – PRETUL MEU – 180RON

Placa de baza : Biostar T-Power X58 – PRETUL MEU – 480RON

Memorii : TakeMS Extreme Edition Tripple channel Kit 3*1GB 1333mhz latente 8-8-8-24 – PRETUL MEU – 250RON

Sursa : Chieftec 750w , link produs – PRETUL MEU – 200RON

Carcasa : Antec 900 link produs – PRETUL MEU – 300RON

Cititor carduri : Scythe CFSACFB, link produs – PRETUL MEU – 30RON

2 x HDD Western Digital WD5000AADS 500 GB WD Caviar Green DS, Serial ATA2, 7200rpm, 32MB,  link produs – PRETUL MEU 2x100RON

SSD OCZ 60GB SATA-II Vertex 2 series – PRETUL MEU – 400RON

Placa Video nVidia Quadro-FX1800 – PRETUL MEU – 550RON – vândută

Monitor LCD LG W2453V-PF, link produs – PRETUL MEU – 790RON

Tastatura wireless + mouse wireless laser – Logitech LX300 – PRETUL MEU – 180RON

Placa de baza este similara cu cele folosita pe sisteme profesionale. Procesorul este lipit cu Galiu, adica nu se va incinge in timpul jocurilor. Poate fi dezlipit pentru vanzare fara probleme, dar e mai bine sa plece împreună spre noul proprietar. Am făcut câteva editări video şi nu am reusit sa il duc la 100% nici cand am randat filme HD. E foarte silentios datorita unui cooler masiv de calitate. Abia il auzi cand e pornit.

Memoriile sunt pentru super-viteza in triple channel. Ideal pentru jocuri.

Sistemul este instalat pe un SSD de 60Gb de la OCZ, versiune turbo. Adica porneste sistemul in numai cateva secunde. Fata de un hard disk, este de vreo 6 ori mai rapid si mai fiabil.

Am adaugat doua HDD de cate 500Gb pentru stocare filme, jocuri, poze. Le folosesc acum in RAID. Sunt silentioase si bune de la Western Digital.

Placa video este din gama semiprofesionala / peste modelele obisnuite de pe piata. Randeaza video super rapid, ruleaza jocuri in rezolutii HD la culori excelente,etc.

Carcasa este nu doar agresiva ca aspect ci si foarte buna. Are si cateva leduri pe la ventilatoare care o fac sa arate bine pe intuneric.

Monitorul este fullhd, adica poti vedea si filme, dar are si timpi foarte rapizi pentru jocuri. Ce imi place, este ca la intuneric isi scade automat intensitatea ca sa nu te expuna la prea multa lumina. Asadar nu este obositor la privit nici dupa mai multe ori, desi relativ mare.

Un cititor de carduri pentru toate tipurile.

Ultimele articole

Articole recomandate

83 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.