Categorie: GADGET

Upgrade la securitate pentru #casabuhnici – Ring Floodlight Cam

Acest Ring Floodlight Cam este al doilea pachet   cumpărat acum câteva luni, tocmai pentru a îl folosi împreună cu sistemul de securitate de la #casabuhnici.

Ca să îl găsești mai ușor pe internet Ring este producătorul iar eu am în cutie două jucării de la ei, un interfon cu cameră al cărui rol este să îl înlocuiască pe cel de la studio pe care îți vine să îl arunci pe geam cel puțin odată pe zi, și despre care vorbim într-un alt video.

Al doilea este o cameră de supraveghere cu senzor de prezență și mișcare și cu două lămpi cu LED foarte puternice.

Camera se activează automat la mișcare, aprinde lămpile dacă este noapte, și începe să înregistreze video în  FullHD. Există un mic impediment, dacă vrei să salvezi filmările pe telefon sau oriunde altundeva trebuie sa plătești un abonament de 3 dolari pe lună.

Nu cred că este deloc mult, avânt în vedere că acestea se salvează în cloud, ai siguranța că sunt acolo tot timpul și nu trebuie să te mai complici tu cu o soluție de inregistrare. Prefer această soluție în locul unui HDD în casă, care se poate strica sau poate fi furat.

Instalarea este foarte simplă, o montezi unde vrei, pornești aplicația și te conectezi la ea prin internet. Apoi faci ce setări vrei tu. Este atât de simplu. Despre preț și alte detalii, costă 249 de dolari și o poți comanda de pe ring.com, sau dacă o aduce și altcineva la noi în țară, norocul tău.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.