UNBOXING SURPRIZĂ – PARTEA ÎNTÂI

Asta pentru că aveam prea multe și ne-am dat seama că nu vrem să vă chinuim cu un clip de o oră. Așa vom face două clipuri de o jumătate de oră. Fiecare.

Revenind la subiect, mi-au ajuns niște colete din China… Epopeea continuă cu livrările întârziate de mai bine de patru luni. Măcar știu că nu sunt singurul, unele dintre coletele lui Radu s-au întors înapoi, altele sunt în Indonesia.

Bun, acum ceva vreme am rugat-o pe domnișoara de la site-ul din China cu care colaborăm, adică Banggood, să pună în pachet cele mai ieftine telefoane pe care le poate găsi. Asta doar pentru a ne distra noi încercând să le facem să funcționeze. Sincer, sunt impresionat. De ingeniozitatea celor de la VKWorld în primul rând, și de imaginația celorlalți producători. Surprizele sunt la ele acasă în acest video, pe care vă invităm să îl vizionați pentru amuzamentul vostru.

Cu drag, George și Radu. Produsele din review le poți găsi în link-urile de mai jos:

Homtom HT16

vkworld Stone V3 Plus best Signal

Lingwin N1

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

22 Comments

  1. Salut a-ti putea sa faceti un giweay la telefoanele S8 , S8+ si S7 si S edge ar fi minunat . Apreciez oricum tot ce faceti imi doresc foarte mult unul din telefoanele astea dar nu mi le pot permite .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.