Categorie: GADGET

UNBOXING SURPRIZĂ – Nu am uitat chiar tot ce mi-am comandat

Radu zice că miroase a opulență. Cum să uiți ce îți comanzi? Adevărul este că, și aici îmi dă dreptate, atunci când comanzi ceva de prin China, de pe site-uri precum Aliexpress, ai toate șansele să ajungă în mai mult de două luni. Orice ți-ai fi comandat, sigur uiți jumătate din conținutul coletelor până le ridici și de la poștă.

De data aceasta nu au fost prea multe. Mi-am luat niște benzi LED pentru televizoare non-Philips. Eu le spun Ambilight-ul săracului, și e o soluție simplă de a îmbunătăți experiența de vizionare la televizor. Lipești banda LED pe spatele televizorului, încercuiești practic rama acestuia, și le conectezi la USB-urile de pe spate. Astfel, nu te mai deranjează contrastul și luminozitatea puternice ale acestuia, mai ales atunci când privești ecranul pe întuneric.

Mai avem niște telefoane simpatice, bune de aruncat din dronă sau de o luptă între ele prin studio. Vedem noi ce facem cu ele, și care din variante câștigă. Radu zice să le călcăm cu tancul sub apă. Nu am soluții pentru această idee. Poate mă ajutați voi.

Următorul pe listă este un NAS ceva mai ieftin. Aproape. E făcut de Terr-Master și sunt tare curios ce știe să facă, și dacă se compară softul de administrare cu cel al unui NAS precum Synology sau Qnap. Vom vedea. E bine că știe decodare pentru Plex chiar și la rezoluție 4K. Așa spune el.

Nu în ultimul rând, surpiza serii sunt o pereche de căști Bluetooth de la iHunt. Le spune iHunt Beatbox Wireless și sincer, sincer, chiar nu pot să spun că se aud rău. Dimpotrivă, chiar se aud decent, atât pe muzică cât și pe convorbiri. Și la 159 de lei cât costă nu am nimic de comentat.