UNBOXING SURPRIZĂ – A fost bătaie pe cutie!

Știu că îți plac unboxing-urile surpriză și încercăm să le facem din ce în ce mai des. Îmi plac și mie, mai ales când nu știu nici eu ce se află în cutie. Cel puțin pe moment. Aici m-am prins destul de repede însă nu am putut rezista tentației. Nici eu, nici Lorena, nici Radu. Nimeni. La un moment dat îi vedeam cu coada ochiului pe colegii pofticioși care abia așteptau să termin de filmat.

Aceasta a fost condiția, filmăm înainte și mâncăm după. Nu mai ai cred nevoie de indicii dacă ai ajuns până aici. Ciocolata este desigur cel mai tentant lucru pentru oricine, mai ales pentru cei care doresc să spună mulțumesc femeilor surprinzătoare din viața lor. Poate fi soția, prietena, mama, sau chiar vecina amabilă de vis-a-vis, care te ajută întotdeauna cu zahăr pentru cafea pentru că mereu uiți să cumperi.

Poți să o surprinzi cu o ciocolată și cu un film bun. Eventual unul pe casetă video, așa pentru nostalgie. Sunt tare curios de unde o să faci rost de un player video pentru ea. Nu știu, eu  ți-am dat doar idei.

Mie îmi place cea cu alune de pădure, arahide și mai ales fistic. Serios, dacă vii la mine cel mai simplu este să mă bucuri cu o ciocolată. În formă de tabletă te rog, în amintirea vremurilor de mult apuse.

Seria Signature de la Heidi a fost creată special pentru perioada 1-8 martie, și deja știu cui trebuie să le ofer. Ce a mai rămas desigur.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Îți dau un Razer Phone, un OnePlus 5, un Samsung Galaxy S9 și un S9+. – buhnici.ro/giveaway

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

  1. Buna seara George.Te rog sa ma ajuti daca poti.Sunt indecis sa aleg un telefon.Am un buget de 2500-2700.Lg G6 , Samsung S8 dau One Plus 5T.Multumesc anticipat.O seara buna. Feliciari pentru cea ce faci!

  2. La Mulți Ani cu întârziere dar am avut o bucurie enormă pe data de 5/03/2018 sa nascut al doilea copil al meu si nu am putut sa intru mai devreme !
    Mă bucur foarte mult pentru ca sa născut in Martie ca tine si sper sa aibă același succes in viața si sănătate ca tine !
    Doamne Ajută !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.