Unboxing Supriză – Am uitat ce mi-am cumpărat…

unboxing_surpriza_am_uitat_ce_am_cumparat_buhnici-2

Serios, cred că am nevoie de lecitină. Am simțit eu că sunt ceva gadget-uri prin apropiere și am verificat căsuța poștală. Ultima dată când m-am uitat în ea era începutul lui septembrie. Mult mai cald ca acum :) Aerau două avize. Mă așteptau așadar două colete. Am fugit să văd despre ce e vorba, și am rămas blocat când am văzut că scrie Amazon pe ele. Nimic altceva.

Când am intrat în studio, băieții m-au luat pe sus să filmăm. Nici ei, ca și mine de altfel, nu aveau nici cea mai vagă idee ce mi-am luat. Așa sunt când sunt obosit, nu îmi uit cheile în ușă, sau pierd lucruri, comand lucruri și apoi uit de ele. Pot să spun că a venit mai repede Crăciunul pentru mine. 

Pe scurt, mi-am luat niște suporturi de telefon pentru mașină. Sunt geniale, au o ventuză cu lipici pentru orice suprafață cât de cât plană. Dacă nu vrea să stea nici așa, mai are în pachet și o bulină pe care o lipești pe suprafața buclucașă și gata. Pui ventuza pe ea. Ține și un telefon de 6 inci la o tură de offroad. Îl găsești aici: Suport Telefon Montar

Al doilea, este, spun ei, primul cablu microUSB, complet reversibil. La ambele capete. Îl poți introduce în orice direcție și merge ca uns. Și pentru încărcare și pentru date. În plus, mai are și doi metri lungime și e aproape imposibil de încurcat. Îl găsești aici:
MicFlip 2.0 Fully [ Micro USB & Standard USB ] 200 cm ( 2m ) Reversible Micro USB Cable Galaxy S6 S7 Edge QuickCharge Braided 200cm Red Black (200cm, Red/Black)

Ultimele articole

Articole recomandate

94 Comments

  1. Am si eu o intrebare,, eu am un samsung galaxy j5 2016,,si cand imi strang bani as vrea sa imi iau un huawei p10 lite,,Dar ati putea sa imi spuneti care este mai bun,,ca eu am avut un accident de tren si sunt pensionar si dureaza pana imi strag bani sa imi iau huawei p10 lite!!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.