UNBOXING & REVIEW – XIAOMI MI6 – Da, am testat XIAOMI!

Da, am ajuns și aici, la acest capitol important din viața blog-ului meu. Am făcut tot ce se putea face pentru a obținue un smartphone de la Xiaomi pentru test. Nici eu nu mai știu prin câte ”canale de comunicare și distribuție” am trecut, cert este că acest Xiaomi MI6 este acum pe masa de review. Și din câte am înțeles nu dezamăgește la nici un capitol. Aproape.

Luat la bani mărunți, este la performanțele unui Galaxy S8 sau HTC U11, dar cu câteva minusuri. Mi6 este un smartphone cu un ecran de 5.15 inci. Adică încape în mâna oricărui utilizator, în special a celor pasionați de telefoane mai mici. Ecranul este doar FullHD însă este acoperit cu Gorilla Glass și la capitolul construcție m-a uimit. Aproape la fel ca S8 sau HTC U11, din nou. Foarte frumos, o bilă albă pentru Xiaomi.

La performanțe, nimic de comntat, Snapdragon 835, 6 GB memorie RAm și 64 GB stocare. Surpriza este că nu suportă card microSD, probabil pentru că memoria internă este mult mai rapidă. Sunt de acord cu acest aspect, avem suficientă stocare. Procesorul grafic este și el de top, la fel și conectivitatea de ultimă generație.

Furnizat de GearBest.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

182 Comments

  1. Salut, Dual app merita incercat la Xiaomi, WhatsApp firma și WhatsApp personal de exemplu pe același telefon fără second-space.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.