Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Vonino Magnet M1 – Tabletă accesibilă cu 4G

Dacă m-ai întreba pe mine ce le lipsește în general tabletelor, mai ales celor cu un preț mai moderat, cu siguranță aș răspunde că 4G-ul. Internetul a devenit atât de ieftin, cel puțin la noi în țară, încât nu există nici un motiv ca oricare din dispozitivele tale multimedia să nu dețină un slot de SIM.

Este o realitate, fără internet nu știu ce ne-am face. Eu de exemplu nu prea mai știu ce făceam înainte să apară. Sincer.

Revenind la obiectul review-ului nostru de astăzi, Vonino Magnet M1 este o tabletă accesibilă, probabil gratuită dacă o cumperi la un abonament de peste 15 euro la Orange. Fără abonament costă doar 149 de euro, adică puțin sub 700 de lei, iar la acești bani oferă destul de multe.

Un ecran de 10 inci destul de bun, 2 GB memorie RAM și 16 GB de stocare, plus un slot pentru card microSD de maximum 256 GB. Mai mult, ai și un slot de 4G și pe lângă asta și Bluetooth și chiar GPS. Așadar o poți folosi chiar și pentru navigație, iar cu internet ai acces desigur și la Waze. Sigur, ai văzut cel puțin un șofer în trafic cu o tabletă în bord, pe care probabil atunci când nu transportă pe cineva o folosește ca să se uite la un film. Ori să asculte muzică.

Sigur, are și camere foto însă nu prea m-aș baza pe ele pentru mai mult decât niște instantanee făcute în grabă. Poți să faci însă video conferințe pe Skype, ori chiar pe Facebook Messenger.

Acum serios, nu îmi poți cere să am așteptări prea mari de la o tabletă de 10 inci la 700 de lei. Chiar și așa, sunt destul de surprins că vine cu Android 7 și se mișcă destul de bine în browsing și alte activități casnice precum vizionarea de filme.

Dar mai bine, te invit să vizionezi review-ul complet de mai jos.

Tableta Vonino Magnet M1 este in promotia „Orange Beast Deal” si costa 149e (TVA inclus) sau cu avans 0 si rata lunara de 6euro la abonamentul Orange Net 9 in magazinele Orange si pe www.orange.ro.
Link: https://www.vonino.ro/best-deal-orange