Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – TomTom Spark Cardio + Music – Precizie înainte de toate

tom_tom_spark_3_cardio_music_unboxing_review_buhnici

Atunci când vine vorba de sport sunt câteva recomandări pe care vreau să le fac. nu sunt eu cel mai sportiv dintre toți însă la gadget-uri mă pricep.

Dacă ești începător îți recomand ceva mai ieftin, ceva care să te motiveze atunci când te apuci de alergat. Nu trebuie să scoți trei mii de lei din buzunar doar pentru un Suunto Spartan, care probabil îți va afișa locația exactă în vârful muntelui. Nu. Te poți orienta către un Gear Fit 2 sau chiar ceva mai ieftin de atât.

TomTom Spark se află undeva la mijloc. Atât ca preț cât și ca destinație. Și asta se observă prin faptul că nu preia notificările de pe telefon. E acolo ca să îți măsoare pașii, pulsul, să îți înregistreze progresul și locația GPS și să ruleze și muzică. Are chiar în pachet căști Bluetooth care se aud destul de bine și sunt stabile în urechi precum și rezistente la o ploaie ușoară și la transpirație desigur.

Sigur, nu e ieftin, undeva peste 1200 de lei, însă pentru ce oferă, și anume precizie merită banii. Da, chiar dacă nu afișează notificări pentru că e mai important să te concentrezi asupra antrenamentului și să nu fii distras de facebook sau Yahoo Messenger :)

Pentru cei interesați, îl puteți găsi pe myTomTom.ro sau aici! Din fericire sunt la același preț.