Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Televizoare Smart Accesibile

Dacă mă urmăriți destul de constant probabil că mai țineți minte ultimul televizor căruia i-am făcut review. Costa cât o mașină mică, nouă. Motivul pentru care vă prezint acești mastodonți la prețuri de care nu ne putem atinge este că vin cu cea mai nouă tehnologie. Cel mai probabil în câțiva ani o veți regăsi pe toate modelele de la acel producător.

E momentul însă să ne uităm și la cele mai ieftine modele de televizoare, cele care promit că se văd destul de bine și sunt suficient de deștepte.

Și sunt bune de pus în camera mică a celui mic. Sau în camera mică ce se numește baie. Eu mi-aș pune un televizor în baie, așa o să îmi pot viziona și eu puținele emisiuni online preferate. A, stai, eu am timp doar să fac duș. Două minute, ca la armată. Cele două modele sunt 32LH570U și 49LH570V, și așa cum le spune și numele, primul e cel de 32 de inci, al doilea cel de 49 de inci. La conectică stau bine, SCART dacă mai ai vre-un player de casete video pe acasă, HDMI, intrări și ieșiri de sunet și chiar și WiFi și rețea pe fir. Îți recomand să folosești rețeaua pe fir pentru stabilitate, mai ales dacă te uiți la conținut video online.

Ambele au panouri de tip IPS, între noi fie vorba nu prea mai găsești televizoare de brand cu panouri TN, însă cel mic are o rezoluție doar HD Ready. Adică 1366×768 pixeli. E ok pentru cel mic, sau pentru baie cum am mai spus.