UNBOXING & REVIEW – Suunto Spartan Sport, Ultra, Black Titanium

suunto_spartan_ultra_black_titanium_sport_smartwatch_review_buhnici

Am testat o mulțime de ceasuri inteligente și pot să spun că tot cele mai performante și dedicate entuziaștilor și sportivilor mă atrag. Asta pentru că poate caut mai multă utilitate la un smartwatch, decât simpla afișare a notificărilor pe ecran. Mai multă rezistență la șocuri sau mai multă autonomie.

Da, vreau să arate și bine, să fie ușor și să nu îmi fac griji că se zgârie sau se sparge ecranul în timpul unui antrenament. Rezistența la apă este obligatorie. Nu trebuie să fie extremă pentru că nu sunt un înnotător de performanță însă vreau să pot spăla vasele fără să îl dau jos tot timpul. 

Suunto Spartan este singurul cu care am putut face aceste lucruri, dar performanța vine și ea la un preț mai ridicat. De la 2400 la 3500 lei costă modelele pe care vi le prezint astăzi și sunt construite să reziste. Mult și bine, indiferent de activitățile sportive pe care le practici.

Toate au și GPS, iar diferențele majore dintre ele sunt autonomia cu și fără GPS pornit, precum și materialele din care sunt construite. Cel mai scump de exemplu are safir în locul sticlei de pe ecran și este construit din titan. Asta îl face și mai ușor decât celelalte, în ciuda faptului că e mai performant și are și o baterie mai mare.

Dar, nu vrei mai bine să vizionezi review-ul video? Am detaliat acolo cum funcționează atât ceasurile cât și aplicația de smartphone pentru ele. Enjoy!

Ultimele articole

Articole recomandate

41 Comments

 1. Salut George ! Mișto review-ul ! Ma tot invart in jurul cozii in achizitiunarea unui dispozitiv de genul asta. Din comparatiile de pe youtube Garmin Fenix 3 pare cu un pas in fata și cred ca e ceva mai mic. Așteptam un review !
  Numai bine.

 2. Buna ziua,

  Dl Buhnici, am achizitionat de curant un Vector. Am vazut ca s -a facut vorbire despre acest lucru si mai sus,..Ideea e ca din cate am inteles aceste ceasuri nu se vor mai produce si nici upgrade-uri nu vor mai exista? In aceste conditii ..e mai indicat sa trimit ceasul la magaziunul de unde a fost achizitionat?..Ciudata situatie..

  Multumesc

 3. Cand am auzit pretul mi s-au umezit ochii.Cred ca am nevoie de picaturi oftalmice :).Nu contest ca e bun si-si face treaba dar….am ochii umeziti din nou.

  PS : Cand caut informatii despre gadget-uri , caut pe google ,,x” review Buhnici.Tine-o tot asa.

 4. Sunt un utilizator vechi de Suunto si am de cativa ani buni un X9, dar mi se pare ca noile modele nu aduc prea multe noutati fata de modelele vechi. Ma asteptam sa integreze pe accesoriile din 2017 si partea sociala: sa fie si sportiv (GPS, altimetru, barometru, termometru, cronometru, etc), dar sa fie si in tren cu ultimele nevoi (Gmail, notificari, apeluri, etc.). Ceasul asta cere disperat prezenta unui altuia la schimb pentru daily basic use…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.