UNBOXING & REVIEW – SONY OLED A1 – VREAU!

Sunt destul de multe lucruri la care anul acesta am spus vreau! Poate dintr-un motiv foarte simplu, am devenit eu mai sensibil și atras de gadget-uri. Așa dintr-o dată. Ei, glumesc desigur! Chiar sunt niște dispozitive frumoase și super performante iar acest Sony A1 mi-a atras atenția încă de la CES 2017. Mai ales de când am auzit că boxele sunt una cu ecranul. Serios, sunt integrate chiar în panoul ecranului și pot trimite către spectator un sunet foarte bine direcționat. Practic ecranul este împărțit în două și în fiecare parte se află un difuzor. Adică fiecare parte este un difuzor.

Apropo de acest televizor și de ultima generație de televizoare OLED de la orice producător, aș vrea să îți spun și problemele pe care le are ecranul. Problema este că nu prea are probleme, OLED-ul se apropie de perfecțiune la nivelul de imagine. Chiar și pe un televizor cu o diagonală și cu un preț mult mai redus ca acesta. Da, A1 este scump. Aproape 25000 de lei și sunt sigur că nu am pus nici un zero în plus. Totuși, acum cinci ani cel mai scump televizor avea o grosime de aproape 4 centimetri. Acum are puțin peste 4 miimetri.

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

  1. Buna seara domnule Buhnici,
    Știu ca in aceste zile va aflați la CES 2018.
    Va adresez respectuoasa rugăminte de a ma sfătui in legătura cu dorința mea de a cumpara un televizor Sony A 1 in condițiile in care acesta se afla zilele acestea in promoție. Dilema mea este însă in legătura cu faptul ca acest televizor nu excelează încă in ceea ce privește luminozitatea ecranului. Noul model sta oare mai bine la acest capitol? Daca da, inseamna ca ar trebui sa mai aștept câteva luni PINA la apariția aceștia pe piața si evident PINA cind va fi si acesta la promoție?
    Va mulțumesc,

    Alin Georgescu

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.