Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – iPhone 8

GIVEAWAY-UL S-A ÎNCHEIAT! VĂ MULȚUMESC TUTUROR CELOR CARE AȚI PARTICIPAT ȘI FELICITĂRI CĂȘTIGĂTORILOR!

A fost o seară de pomină și sunt profund onorat că ați ales atât de mulți să fiți alături de mine pe LIVE!


Hai că ați așteptat destul. Și noi de asemenea până când am avut norocul să punem pe masă destul de repede, un iPhone 8 și un iPhone 8 Plus. Impresiile mele sunt mai jos, și tot ce trebuie să știi despre încărcarea wireless, camera foto și cele câteva funcții în plus ale noului iPhone.

Pentru că sunt câteva. Din punctul meu de vedere este un update incremental, câteva lucruri mai bune, un sistem de operare mai stabil și la fel de rapid, și un spate de sticlă. Da, recomand o hus/carcasă bună pentru el, ca să nu îți pară rău și mai tare.

Pentru mine este destul de simplu, am iPhone 7 Plus, nu voi trece la iPhone 8.

Apropo de Giveaway, sună bine, nu? Giveaway din nou! În același timp cu Samsung Galaxy Note 8. Te înscrii în același loc. Hai că e simplu! Asta dacă vrei un iPhone 8. Atenție, cel mic nu cel mare.

Regulile sunt aceleași, trebuie să accesezi AICI LINK-UL DE GIVEAWAY!. Abonează-te (subscribe) la canalul meu de YouTube, și dă un share pe Facebook acestui review cu #buhnici. Apoi lasă-ne și numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de mail, ca să știm cum te putem contacta dacă ești norocosul câștigător.

Deși ne-am dori să avem 400.00 de iPhone-uri, sunt sigur că vom atinge destul de repede cifra de 400.000 de subscriberi pe canalul de YouTube. În acel moment dăm și premiul, în direct, Live pe YouTube și pe Facebook. Dă un share să afle și prietenii tăi!

GALERIE IMAGINI IPHONE 8