UNBOXING & REVIEW – iPhone 8

GIVEAWAY-UL S-A ÎNCHEIAT! VĂ MULȚUMESC TUTUROR CELOR CARE AȚI PARTICIPAT ȘI FELICITĂRI CĂȘTIGĂTORILOR!

A fost o seară de pomină și sunt profund onorat că ați ales atât de mulți să fiți alături de mine pe LIVE!


Hai că ați așteptat destul. Și noi de asemenea până când am avut norocul să punem pe masă destul de repede, un iPhone 8 și un iPhone 8 Plus. Impresiile mele sunt mai jos, și tot ce trebuie să știi despre încărcarea wireless, camera foto și cele câteva funcții în plus ale noului iPhone.

Pentru că sunt câteva. Din punctul meu de vedere este un update incremental, câteva lucruri mai bune, un sistem de operare mai stabil și la fel de rapid, și un spate de sticlă. Da, recomand o hus/carcasă bună pentru el, ca să nu îți pară rău și mai tare.

Pentru mine este destul de simplu, am iPhone 7 Plus, nu voi trece la iPhone 8.

Apropo de Giveaway, sună bine, nu? Giveaway din nou! În același timp cu Samsung Galaxy Note 8. Te înscrii în același loc. Hai că e simplu! Asta dacă vrei un iPhone 8. Atenție, cel mic nu cel mare.

Regulile sunt aceleași, trebuie să accesezi AICI LINK-UL DE GIVEAWAY!. Abonează-te (subscribe) la canalul meu de YouTube, și dă un share pe Facebook acestui review cu #buhnici. Apoi lasă-ne și numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de mail, ca să știm cum te putem contacta dacă ești norocosul câștigător.

Deși ne-am dori să avem 400.00 de iPhone-uri, sunt sigur că vom atinge destul de repede cifra de 400.000 de subscriberi pe canalul de YouTube. În acel moment dăm și premiul, în direct, Live pe YouTube și pe Facebook. Dă un share să afle și prietenii tăi!

GALERIE IMAGINI IPHONE 8

Ultimele articole

Articole recomandate

1082 Comments

 1. Salut George
  Am o nedumerire
  Vreau să îmi cumpăr un iPhone, un IPhone 7 plus sau un iPhone 8 și nu știu care e mai ok
  As cumpăra iPhone 7 plus pentru că e mai mare dar iPhone 8 mă atrage pentru că e mai mare. E diferență mare între acestea sau nu?
  Te rog mult, răspunde!
  Mulțumesc!

 2. Salut George
  Te-aș ruga mult să nu sari peste acest comment deoarece chiar am nevoie de un specialist ca tine în telefoane
  Doresc să îmi achiziționez un iPhone. Am optat pentru iPhone 7 plus și 8 plus. Se merită să dau acea diferență de bani de la 7 plus la 8 plus, sunt schimbări mari sau e la fel de bun și 7 plus, merită acea diferență de bani dintre ele?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.