Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Samsung Gear Sport

Mai toți producătorii de telefoane vor să îți pună pe mână și un smartwatch. Unul cât mai deștept dacă se poate, însă nu atât de deștept ca să uiți de telefon. În fiecare an, acesta se înnoiește și mai primește o funcție în plus. Gear Sport este cred la a patra sau a 5-a generație, iar acum arată ca un ceas normal, este rezistent la apă până la 50 de metri și are un ecran superb. OLED-ul este superb.

Știe acum să facă și plăți prin Samsung Pay, nu și la noi, nu încă, sau să stocheze muzică și să o trimită către urechile tale prin Bluetooth. Căștile le cumperi tu separat. Recunosc, nu m-a impresionat extrem de tare, apreciez însă efortul lor, și chiar dacă la început gadget-urile din seria Gear funcționau doar cu un telefon Samsung, de preferat unul din cele de top, acum merge foarte bine și cu iPhone. Și poate primi orice curea de ceas cu lățimea de 22 mm, la fel ca oricare alt ceas de pe piață. Smart sau nu.

Da, nu a învățat încă să primească cu brațele deschise un Android Wear, însă, încet încet mai permite la câte o aplicație să se strecoare în ecosistemul proprietar numit așa de frumos Tizen. Aici este singurul minus, parcă nu vreau să folosesc neapărat Samsung Health pentru a îmi monitoriza activitățile fizice. M-am obișnuit cu altele.

Vizionare plăcută și dă-i un share să îl vadă și prietenii tăi dacă ți-a plăcut. Apropo, te-ai înscris la Giveaway? Am un iPhone 8 și un Galaxy Note 8 de dat. Le vrei? Intră aici: GIVEAWAY

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.