UNBOXING & REVIEW – Samsung Gear S3 Classic – Cel mai deștept smartwatch… de la Samsung

unboxing_review_samsung_gear_s3_classic_buhnici_1

Apoi sper că nu voiai să spun că e cel mai deștept de pe planetă, nu? E deștept în felul lui, e frumușel foc și căutat de multă lume, asta e adevărat. Este cel mai deștept smartwatch pe care l-a făcut Samsung vreodată. Înțelegeți voi.

Eu am câtveva mici rețineri legate de faptul că Samsung nu folosește însă Android Wear. Pentru compatibilitate nu alta. E drept, Gear S3 Classic merge acum și cu iOS, cu steluțele de rigoare, însă e tot dependent de aplicația Gear. E drept, și ea merge cu aproape orice Android și iOS, însă din nou, cu steluțele de rigoare. Ca să o spunem direct, hai să vedem un telefon beton pe Tizen cu ceas Tizen dar pentru Galaxy cu Android ori trecem la Android, ori mai angajăm o armată de programatori care să dea totul pe teren. 

Ce vreau să spun de fapt, este că Gear S3 Classic este rapid, fluid, nu are nici o întârziere la meniuri sau comenzi, are senzor de puls, are GPS integrat, memorie internă de 4 GB, poți vorbi la telefon de pe el, poți vedea fotografii pe ceas, documente pdf și multe altele. Minte puțin atunci când măsoară pașii. Și treptele, la trepte minte de rupe. 18 trepte pentru el înseamnă vreo 5 etaje. O scară rulantă de metrou, vreo 10 etaje. Așa, ca să te impulsioneze, dar nu prea funcționează imboldul. Eu ți-aș spune că ai făcut o singură flotare la fiecare 5, tot ca să te impulsionez.

Eh, cu bune și cu câteva mai puțin bune, mai jos aveți review-ul celui mai bun smartwatch de la Samsung. De până acum…

Ultimele articole

Articole recomandate

90 Comments

 1. Era bine de specificat un element foarte interesant: Atata timp cat esti legat de telefonul samsung si in apropierea telefonului pe telefon nu iti mai cere sa il deblochezi cu parola, imediat ce te-ai departat de telefon el se va bloca automat. Daca iti setezi parola pe ceas imediat dupa ce il lasi de pe mana detecteaza si blocheaza.

 2. Salut! As dori sa știu care este cel mai bun smartwatch în privința voastră pana în 1000 de lei.țin cont ca am un iphone 6 și trebuie sa fie compatibil cu IOS.

 3. Salut George! Am și eu un S3 Gear și am observat ca bateria lui tine cam o zi. Îl folosesc puțin, dar îl țin pe always on display… Totuși nu ma aștept sa ma țină 4 zile, dar nicio zi… De ce tine atât de puțin?

 4. Salut George, spune-mi te rog, un smart watch premium cat poate sa functioneze, ma refer in timp?
  Te intreb acest lucru, deoarece nu ma pot hotari ce sa cumpar intre un Smartwatch Huawei Watch W1 si un Smartwatch Vector Luna.
  Stiu, primul e mai mult smart, al doilea e mai mult ceas.
  Totusi, avand in vedere evolutia, atat a telefoanelor, cat si a ceasurilor inteligente, gadgeturile mai sus precizate vor mai putea fi compatibile si functiona cu telefoanele de peste 3, 4, 5 ani?
  Multumesc.

 5. Ce mi-as lua intre un s3 frontier si un Tissot?
  Ei bine mi-am luat un S3 Frontier si o fata de Tissot Navigator 3000 :)
  Si cred ca am ales bine de tot.

 6. Salut George! Îmi place ceasul mult și as vrea sa mi-l cumpăr însă problema este ca folosesc un iPhone 7 . Am văzut ca e compatibil și cu Apple însă as vrea sa știu la ce te-ai referit când ai zis „cu stelutele de rigoare”? Ce probleme pot întâmpina? Mulțumesc anticipat!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.