UNBOXING & REVIEW – Samsung Gear 360 – 2017

Acum doi ani mă uitam bulversat la diferite sisteme de prindere pentru cel puțin șase camere GoPro. Voiam să filmez ceva în 360 de grade. Concluzia a fost că suportul cu tot cu șase camere GoPro mă costa vreo 5000 de dolari. Doar ca să pot obține o imagine 4K în 360 de grade. Am închiriat și gadget-ul și omul care făcea montajul.

Anul trecut și Samsung și LG au anunțat fiecare o cameră de 300 de euro care făcea același lucru. Au ajuns și la noi, le-am testat dar am declarat că se poate mai bine.

Samsung Gear 360, cea lansată anul acesta rezolvă o mare parte din problemele și neajunsurile celei de anul trecut, e mai mică și chiar filmează 4K în 360 de grade. Și costă mai puțin decât închirierea unui sistem dedicat cu GoPro-uri și nu ai nevoie de experiență în montaj. Face totul singură și poți posta clipurile pe Facebook sau YouTube, ori poți face direct Live de pe cele două platforme.

Eu mă declar mulțumit de calitatea imaginii și chiar impresionat de cât de multe lucruri știe să facă un gadget atât de mic. Am filmat cu ea prin studio, am făcut live direct pe YouTube, totul fără nici o bătaie de cap. Partea frumoasă este că funcționează și cu Android dar și cu iOS. Și chiar funcționează. Review-ul complet îl găsiți mai jos, și de asemenea și filmarea live de pe youtube, uploadată la calitatea inițială. Ca să vă faceți și voi o părere.

LIVE-UL CU GEAR 360 DE PE YOUTUBE

FILMARE LA CALITATE ORIGINALĂ, SE VEDE DIFERENȚA FAȚĂ DE LIVE

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.