UNBOXING & REVIEW – Samsung Galaxy S9+ GIVEAWAY!!!

Da, da, ai citit bine! Am un Samsung galaxy S9 și un S9+ pentru tine. Intră pe buhnici.ro/giveaway și înscrie-te. Pentru cele două facem extragerea pe 16 martie, pentru Razer și OnePlus 5, atunci când atingem 500K subscriberi pe YouTube.

Acum, mai jos găsești review-ul lui Samsung Galaxy S9+, sper că ai intrat în articol și pentru acesta, nu? Acum facem unboxing-ul, și un prim contact cu toate funcțiile de care dispune, și cu siguranță voi mai reveni cu o concluzie mai elaborată. Poate după o lună de utilizare și cel puțin câteva sute de fotografii și mii de mailuri. Poate reușesc să îl folosesc și pe post de computer. Adică să îmi las laptop-ul acasă și să îl folosesc cu DEX, ca pe un computer. Hmm, vom vedea.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? Sau un OnePlus 5? Sau un Galaxy S9 ori un S9+? De ce? – buhnici.ro/giveaway

Ultimele articole

Articole recomandate

401 Comments

  1. Salut George eu miași dori foarte mult s9 de oarece eu am vazut ca e foarte bun si mam uitat si la tine cum explici si din suflet miasi dori s9 sau s9plus eu am vrut sa mil cumpar dar nu am bani pentru el și deaia teași ruga sa mil dai mie te rog frumoas ori cum mult succes în continuare. Salut

  2. George , te rog poate stii de ce in Romania acest telefon vine doar cu procesor Exynos.
    Nu este vb cumva de dublul standard ? La noi ceva la altii altceva.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.