Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Samsung Galaxy S8 & S8+

Dacă ar fi fost după mine aș fi pus aici doar clipul video. Mai ales că știu cât de mult așteptați acest review cu Galaxy S8. Ne-a dat multe bătăi de cap, și mie și editorului nostru însă i-am venit de hac. Aproape o oră, și cu bune și cu rele, mai mult cu bune pentru că mi-a plăcut din primul moment în care am pus mâna pe el. Din poze nu arată a cine știe ce upgrade însă te rog să mergi să îl vezi în magazin, dacă chiar vrei să schimbi telefonul.

Este unul dintre puține telefoane care te pun serios pe gânduri, chiar dacă tocmai ți-ai făcut un abonament nou.

Sigur, din punct de vedere performanțe nu este cu mult mai bun decât S7 și S7 Edge. Regula rămâne valabilă, sari o generație când vine vorba de smartphone-uri. Dacă ai S5 sau S6 atunci merită upgrade-ul.

Comparat cu Huawei P10, este puțin din altă clasă. Rivalizează mai mult cu Mate 9, dar este mai bun ca acesta. Singurul concurent viabil la acest moment este LG G6. Același aspect al ecranului, rezoluție foarte similară, putere de procesare similară și desigur, și un preț similar. Bine, la preț mai este de discutat. Și producătorul și vânzătorii știu că este un telefon mult așteptat și profită de acest lucru în primele luni de la apariție.

Gata cu vorbăria, delectați-vă cu cel mai lung review pe care l-am făcut până acum unui smartphone și nu uitați de giveaway. Am un S8 nou nouț de dat, tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe cavaleria.ro/giveaway.

GALERIE FOTO SAMSUNG GALAXY S8