Categorie: General

UNBOXING & REVIEW – OZEN HB300RE – Vacuum Blender

Acesta este un vacuum blender. OZEN HB300RE. Pe scurt este un blender cu mixare în vid. De ce este bun un blender cu mixare în vid? Explicația este foarte simplă, aerul conține oxigen, fructele tăiate și sucul proaspăt stors în contact cu aerul oxidează și fermentează. De ce crezi că sunt atât de lăudate fresh-urile de portocale sau alte fructe? Bine, mă refer la cele preparate pe loc și nu cele cu termen de valabilitate 72 de ore cu condiția să le ții la frigider.

Pachetul este simplu, aproape simplu. Al meu a venit direct din Korea și mi-a dat bătăi serioase la unboxing. Probabil și cutter-ul e de vină, însă am primit unul recent și îi voi face în curând cunoștință cu cutiile încăpățânate.

Revenind la blender-ul nostru trebuie să știți că nu este ieftin. Vreo 2000 de lei. Însă asta se vede și din construcție. Corpul este dintr-un policarbonat de foarte bună calitate, ventuzele de pe fundul lui pleacă cu tot cu masă, iar recipientele pentru suc sunt dintr-un material numit Tritan. Adică nu au BPA, acea substanță chimică de care ne este frică în contact cu mâncarea. Nu se sparg și sunt rezistente și termin. Are două vase apropo, unul din care să bei sucul proaspăt stors.

Referitor la zgomot, da, este destul de gălăgios și asta pentru că e puternic. Întâi scoate aerul din recipientul în care ai pus fructele și apoi începe mixarea treptat. Mi-a plăcut că are câteva mișcări de pulsație la început ca să spargă și să agațe mai bine cu lamele toate fructele din interior. Eu am avut la îndemână doar niște lime-uri și cred că ai nevoie de un stomac sănătos să bei ce am reușit eu să fac.

În concluzie, îl recomand. Mai ales cuiva care vrea să obțină un suc proaspăt și savuros. Da, am făcut până la urmă și așa ceva cu el și aș alege de acum dacă aș avea ocazia un suc preparat în vid.