UNBOXING & REVIEW – O soluție simplă de supraveghere de la D-Link

Bagi un șurub în perete sau lipești o bandă dublu adezivă și scanezi un cod QR cu telefonul. Cam atât ar trebui să faci ca să îți poți monitoriza casa de la distanță. Sigur, ar trebui să ai și o conexiune la internet activă ca să poți vedea ce se întâmplă în momentul în care se întâmplă, pe telefonul mobil.

D-Link DCS8200LH este modelul și este practic o cameră de supraveghere cu un unghi de 180 de grade, senzori de mișcare și sunet, microfon și WiFi. A, și slot de card microSD ca să și păstreze ce a filmat.

Ok, are și o mică problemă de conectare la WiFi, cel puțin prima dată. Este posibil să aibă nevoie de un update de firmware pe care îl poți face din cadrul interfeței web, adică pe mydlink.com, după ce îți creezi un cont de utilizator și legi camera la rețea. Păi stai, cum o legi la rețea dacă nu vrea să te lase să o legi la rețea? Intri de pe un iPhone, sau folosești sistemul WPS de conectare din aplicație. PIN-ul pe care ți-l cere se află chiar pe spatele camerei și este din șase cifre.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? De ce? – buhnici.ro/giveaway

Ultimele articole

Articole recomandate

25 Comments

 1. Eu am un Nokia de 5ani și nu am bani de alt telefon și chiar mi-aș dori mai ales că nu am mai participat la concursurile tale și sunt abonat de cand aveai 50 abonați și sunt și eu abonat

 2. Super tare,Se poate să faci un review la samsung galaxia xcover 4 mi se pare un telefon bunicel dar nu prea băgat în seamă față de j 5 sau j7 care mi se par o.prostie

 3. Frumos Review!Bravo George
  Am luatsi eu un card SanDisk de8GB acum ceva timp…dupa o luna de utilizare foarte scazuta nu mai functioneaza ,nu-l pot reseta,nimic…Ce mai pot face cu el?Multumesc!

 4. Activează comentariile,te rog.Și mi se pare superb studioul acum.M-am uitat pe P10 Lite-ul mamei la A8(8) si am văzut pata la 1080p50FPS,apoi m-am uitat la acelasi review cu Allview V2 Viper E(480p)(adaugati 480p50) si am vazut pata.Apropo:REVIEW ALLVIEW V2 VIPER E

 5. Activează comentariile,te rog.Și mi se pare superb studioul acum.M-am uitat pe P10 Lite-ul mamei la A8(8) si am văzut pata la 1080p50FPS,apoi m-am uitat la acelasi review cu Allview V2 Viper E(480p)(adaugati 480p50) si am vazut pata.

 6. Activează comentariile,te rog.Și mi se pare superb studioul acum.M-am uitat pe P10 Lite-ul mamei la A8(8) si am văzut pata la 1080p50FPS,apoi m-am uitat la acelasi review cu Allview V2 Viper E(480p)(adaugati 480p50) si am vazut pata.

 7. Salut, exista si sistemul Blink.
  Detin un asemenea sistem blink. ( https://blinkforhome.com/ )
  Este la fel de simplu, il setezi cand sa se armeze/dezarmeze, cu senzori de miscare, cu lumina in cazul in care este intuneric in camera, cu sunet.
  Are integrare cu IFTT. Se poate arma singur cand pleci din zona GPS setata de tine si dezarma cand te apropii. Automatizare.
  https://ifttt.com/blink_eu

  PS: lucrez cu fratele tau in aceeasi companie, cred ca e mai simplu sa luam legatura asa.

 8. Salut George, poate mi-a scapat mie ceva, dar daca telefonul se leaga la camera prin wifi nu inseamna ca trebuie sa fie in vecinatatea ei? Cum poti vedea imagini in timp real pe telefon daca esti plecat de acasa? Ma intereseaza foarte mult o camera cu conexiune permanenta la telefon ptr a supraveghea ce se intampla acasa, si o astfel de camera ar fi perfecta ptr unghiul larg, dar nu am inteles exact procesul tehnologic, poate esti bun si imi explici si mie
  Multumesc anticipat.

 9. Salut George,
  1) Are si Sound detection, asa-i? L-ai incercat? Are ceva setari in aplicatie pentru asta?
  2) Ce se intampla cand se umple cardul de memorie?
  3) Aproximativ cat ocupa o filmare? de exemplu o ora de 720p?
  Multumesc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.