UNBOXING & REVIEW – O soluție simplă de supraveghere de la D-Link

Bagi un șurub în perete sau lipești o bandă dublu adezivă și scanezi un cod QR cu telefonul. Cam atât ar trebui să faci ca să îți poți monitoriza casa de la distanță. Sigur, ar trebui să ai și o conexiune la internet activă ca să poți vedea ce se întâmplă în momentul în care se întâmplă, pe telefonul mobil.

D-Link DCS8200LH este modelul și este practic o cameră de supraveghere cu un unghi de 180 de grade, senzori de mișcare și sunet, microfon și WiFi. A, și slot de card microSD ca să și păstreze ce a filmat.

Ok, are și o mică problemă de conectare la WiFi, cel puțin prima dată. Este posibil să aibă nevoie de un update de firmware pe care îl poți face din cadrul interfeței web, adică pe mydlink.com, după ce îți creezi un cont de utilizator și legi camera la rețea. Păi stai, cum o legi la rețea dacă nu vrea să te lase să o legi la rețea? Intri de pe un iPhone, sau folosești sistemul WPS de conectare din aplicație. PIN-ul pe care ți-l cere se află chiar pe spatele camerei și este din șase cifre.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? De ce? – buhnici.ro/giveaway

Ultimele articole

Articole recomandate

25 Comments

  1. Salut, George! Un alt avantaj al camerei este că poate fi legată ușor prin IFTTT și pot fi făcute câteva automatizări. De exemplu, eu am conectat camera și două becuri Yeelight, iar în momentul în care camera detectează mișcare, acestea se aprind.

  2. Buna George!
    Nu ai specificat in review.. aceasta camera daca este montata pe tavan (spre exemplu) se poate roti imaginea (in aplicatie si pentru inregistrare)? Multumesc!!

  3. Salut George!
    Daca nu am acces la internet in locul unde este montata camera pot sa vad pe telefon cand ma apropii de acel loc inregistrarile pe telefon fara sa scot cardul din ea? Merci!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.