UNBOXING & REVIEW – Nubia Z11 Mini S – Mai mic, mai nou, best buy?

I-a venit și lui vremea, lui Nubia Z11 Mini S, după ce a stat câteva săptămâni pe raft. M-am gândit la el tot timpul cât am fost plecat. Îmi este puțin dor de fratele său mai mare, Z11, care m-a impresionat prin ecranul foarte bun căruia îi cam lipseau marginile. Și asta e de bine.

Dar totuși, de la ce vine acel S? Mai există un Nubia Z11 mini pe piață, mai era nevoie de unul? Asta în ideea în care cam toți producătorii mari au renunțat la seriile de telefoane ce purtau această denumire. Mini. Înafară de Mini Cooper desigur.

Pe scurt, Nubia Z11 Mini S, sau ZTE Nubia cum îi mai spune lumea, deși corect este fără ZTE, chiar dacă este făcut de ZTE, se plasează exact între Z11 și Z11 Mini. E un Z11 Mini mai bun. Procesor mai bun, memorie mai multă, cameră mai bună, baterie o idee mai mare, și preț… cam la fel. Poate chiar puțin mai mic depinde de unde îl iei.

Adevărul este că la 1500 de lei de pe site-ul oficial este un best buy. Și după ce am spus asta te las pe tine să te convingi urmărind review-ul de mai jos. Serios, 5.2 inci, FullHD, procesor Snapdragon 625, baterie cu Quick Charge, 64 GB stocare și 4 GB RAM. Și cameră de 23 megapixeli.

Ultimele articole

Articole recomandate

28 Comments

  1. Aduce prea mult a Iphone: ecranul de blocare, meniul din camera foto, butonul acela care incearca a fi ceva dar nu reuseste, inelul din jurul camerei…

  2. Buna seara, ma intereseaza telefonul, insa mai au un site official dar nu stiu daca poti cumpara si acela fiind http://www.nubia.com/ dar nu stiu daca este mai bun decat un iphone 6,iphone 7 sau este cam la fel, sau decat un samsung galaxy a 5 2017, astept un raspuns :) si multa bafta!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.