Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Nokia 8 – Sunt impresionat

Până la un punct, desigur, deși am fost forte nerăbdător să îl testez. La capitolul performanțe promitea mult, și a dovedit că poate. Este cred cel mai puternic Nokia și se aliniază cu vârfurile de gamă la momentul actual. Snapdragon 835, 4 GB RAM cu 64 GB stocare, sau 6 GB RAM la cel cu 128 GB și un eran cu rezoluție peste FullHD, la o diagonală de doar 5.3 inci.

E destul de mic la acest aspect, deși la dimensiuni este foarte similar cu un HTC U11, în a cărui carcasă de protecție aproape că se potrivește la fix. Are încărcare rapidă, Quick Charge 3.0 și o pereche de căști simpatice în pachet. Este rotund pe la toate colțurile și destul de subțire ca să fie plăcut de ținut în mână.

La capitolul camere este probabil unul dintre cele mai interesante telefoane de pe piață. Filmează 4K pe camera din față, are puțină stabilizare electronică acolo, și poate folosi simultan camera de față și cea de pe spate pentru filmări 1080p sau pentru Live-uri pe Facebook și YouTube. Interesant, nu?

În rest nu știu ce să mai spun despre el. Mi-ar fi plăcut să iasă cu ceva mai mult în evidență. O carcasă colorată, o funcție în plus, ceva să îl scoată din zona de preț de 2700 de lei, cu performanțe de top dar cam atât. Un ecran 18:9 cred că îi lipsește, acesta ar fi fost punctul forte. Ca și la restul de altfel.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.