Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Ninebot Elite – Bentley-ul hoverboard-urilor

Tehnic vorbind, nici măcar nu este un hoverboard. Este clasificat ca un robot de transport personal. Cel puțin așa cred.

E drept, știu la ce te gândești, costă la fel de mult ca o mașină la mâna a doua. Pe de altă parte consumă aproape nimic, și nici nu cere efort ca să te deplasezi cu el. Bordurile mai mici le poți trece destul de ușor, și nici nu prea simți micile imperfecțiuni ale trotuarelor din oraș. Am spus micile, știu că exagerez puțin.

Și la capitolul autonomie stă foarte bine, dacă am suficient de mult curaj poate fac naveta odată cu el de la Corbeanca până la birou. Sigur, sunt vreo 40 de kilometri dus întors și sunt nevoit să iau și încărcătorul cu mine. Ei spun că rezistă doar 30 de kilometri, în condiții optime. Vreo 13 s-au făcut prin birou, și bateria era abia la jumătate, semn că cei de la Segway au avut dreptate.

Da, nu are un preț deloc mic, dar nici nu este o jucărie. Bateria se poate schimba fără probleme și nu va costa cât jumătate din aparat. Rezistă și la o ploaie mai mică, dar nu l-aș scufunda în lacurile formate prin București din ultimele zile. Iarna din păcate nu te vâd plimbându-te cu el. Nu se recomandă, și nu sunt sigur nici dacă funcționează la -0 grade. Nu aș încerca.