UNBOXING & REVIEW – MOTO G5 – Drăguț, simpatic, cât decât…

Suntem în anul de grație 2017, și, Moto G5 vine cu mufă microUSB. E, se poate și mai rău. Trebuie să luăm în considerare și aspectele lui pozitive. Are câteva.

Lenovo Moto G5 pentru că aceasta este numele lui complet din buletin, este un telefon din clasa medie de la care am ceva așteptări. Mai ales că de câțiva ani încoace, această serie am apreciat-o pentru raportul foarte bun performanță-preț.

La aproximativ 900 de lei pentru varianta cu 2 GB RAM și 16 GB de stocare mă aștept să îmi ofere suficientă performanță și ceva opțiuni preluate de pe telefoanele mai scumpe. Una dintre ele există, și anume senzorul de amprentă ce are și ceva funcții suplimentare. Vine cu Android 7.0 direct din cutie iar asta merită o bilă albă, iar sistemul de operare este curat. Este aproape un Android curat după modul în care se mișcă interfața și răspunde la comenzi.

Ecranul este FullHD, cu o sensibilitate bună și este protejat cu Gorilla Glass și chiar este puțin rezistent și la apă. Dacă te prinde ploaia vorbind la telefon nu vei avea probleme. Nu poți face însă duș cu el.

M-a dezamăgit însă construcția, grosimea și marginile destul de groase ale ecranului. Parcă mă uit la un telefon din 2015. Sau 2014. Putea fi la fel de frumos ca G4, cel de anul trecut. În fine, trec peste și îi mai dau o bilă albă, ca să compensez scorul final, pentru faptul că are două lăcașuri pentru SIM și încă unul pentru cardul microSD. Nu va trebui să îl folosești în mod Single-SIM dacă vrei să îi extinzi memoria internă. Partea frumoasă e că suportă chiar și carduri de 256 GB, așadar poți face din el un suport veritabil pentru toată muzica ta de acasă. Asta dacă nu vrei să asculți radio, pentru că are și din acela.

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

  1. Salut George!!!
    Deviez de la subiect, te-am rugat pe Facebook, in privat să îmi zici ceva despre o problemă la o mașina cu care ai făcut tu drive test, acum mai mult timp!!!!!

  2. E foarte trist sa observ ca Moto G1 al meu facut de Google ii da clasa la asta , ma asteptam la ceva mai mult . Daca il compari cu Moto G1 cu siguranta iti va placea mai mult prima viarianta decat orice alta varianta de Moto G

  3. sunt lecuit de lenovo … 2 modele ambele cu probleme .. ecranul face pete galbene dupa 3 luni de utilizare medie bive s1 lite deja nu mai incarca decat cu el inchis ..

  4. Bună ziua!
    Am și eu o întrebare.
    Din ce cauza poate avea sacadari telefonul meu pe facebook, instagram(cand derulez sus/jos? Am un p9 lite 2017 și îi curaț des memoria ram.Poate fi din cauza androidului destul de nou aparut?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.