UNBOXING & REVIEW – MOTO G5 – Drăguț, simpatic, cât decât…

Suntem în anul de grație 2017, și, Moto G5 vine cu mufă microUSB. E, se poate și mai rău. Trebuie să luăm în considerare și aspectele lui pozitive. Are câteva.

Lenovo Moto G5 pentru că aceasta este numele lui complet din buletin, este un telefon din clasa medie de la care am ceva așteptări. Mai ales că de câțiva ani încoace, această serie am apreciat-o pentru raportul foarte bun performanță-preț.

La aproximativ 900 de lei pentru varianta cu 2 GB RAM și 16 GB de stocare mă aștept să îmi ofere suficientă performanță și ceva opțiuni preluate de pe telefoanele mai scumpe. Una dintre ele există, și anume senzorul de amprentă ce are și ceva funcții suplimentare. Vine cu Android 7.0 direct din cutie iar asta merită o bilă albă, iar sistemul de operare este curat. Este aproape un Android curat după modul în care se mișcă interfața și răspunde la comenzi.

Ecranul este FullHD, cu o sensibilitate bună și este protejat cu Gorilla Glass și chiar este puțin rezistent și la apă. Dacă te prinde ploaia vorbind la telefon nu vei avea probleme. Nu poți face însă duș cu el.

M-a dezamăgit însă construcția, grosimea și marginile destul de groase ale ecranului. Parcă mă uit la un telefon din 2015. Sau 2014. Putea fi la fel de frumos ca G4, cel de anul trecut. În fine, trec peste și îi mai dau o bilă albă, ca să compensez scorul final, pentru faptul că are două lăcașuri pentru SIM și încă unul pentru cardul microSD. Nu va trebui să îl folosești în mod Single-SIM dacă vrei să îi extinzi memoria internă. Partea frumoasă e că suportă chiar și carduri de 256 GB, așadar poți face din el un suport veritabil pentru toată muzica ta de acasă. Asta dacă nu vrei să asculți radio, pentru că are și din acela.

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.