Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – LG SMART TV 4K – 49UH668V

Atunci când îți cumperi un televizor nou primul lucru la care te gândești este să fie Smart. Cel puțin până anul acesta. Acum, dacă te uiți în oferta magazinelor nu prea mai găsești nici televizoare FullHD, sau, sunt la același preț ca cele 4K. Așadar, lângă Smart mai adaugă de acum și criteriul 4K. O să îmi mulțumești mai târziu.

Astăzi avem pe masă unul dintre modelele noi de Smart TV-uri de la LG, care pe lângă funcțiile noi pe care le aduce interfața Web OS 3.0 are și un preț mai mult decât bun. La prima vedere pare televizorul cu cel mai bun raport preț-calitate pe care l-am găsit în magazine.

Este de altfel, și același model ca cele 10 pe care le dăm ca Giveaway pe cavaleria.ro/giveaway. Sper că v-ați înscris pentru că mai avem încă 6 de dat, câte unul pe săptămână.

Pe scurt, avem un panou de 49 de inci / 125 de centimetri cu rezoluție 4K, capabilități HDR și o conectică foarte bună. Varianta de 43 de inci este cea pe care o dăm ca premiu, și are un preț de doar 2399 lei. Dacă te interesează modelul este LG 43UH668.

Telecomanda cu care vine în pachet este cea cu mouse și trebuie să îți spun că meniul este mult mai ușor de controlat. Pare ciudat la început însă nu îți ia mai mult de 20 de minute să te obișnuiești cu ea.

Sunetul este bun, mai bun decât media pentru că este reglat de cei de la Harman Kardon iar dacă mai iei separat și un subwoofer ai rezolvat complet problema.