UNBOXING & REVIEW – LG 29UC88 – Monitor UltraWide Accesibil

LG_29UC88_Review_Monitor_Ultra_Wide_Buhnici

De multe ori mi-am dorit un monitor mai mare. Măcar unul de 24 de inci pe care să îl am pe birou atunci când vin cu laptop-ul ca să îl conectez la el. Am crezut că dacă am un monitor mai mare sunt mai productiv. Există și un sâmbure de adevăr pe acolo. Radu de exemplu, dacă nu are 27 de inci în fața lui parcă nici nu vrea să se atingă de treabă. Nici măcar de mail-uri. E drept, un monitor mare cu rezoluție bună te ajută să fii mai productiv. Vezi lucrurile mult mai mari și mai bine decât pe un ecran de 13 inci.

LG 29UC88 este un UltraWide, adică un monitor cu un aspect de 21:9 la un preț de care alți producători nu se pot apropia. Era 1700 lei la momentul la care l-am testat eu, prin decembrie anul trecut. Acum l-am văzut și la 1500 de lei și mi se pare o idee bună pentru cineva care nu are nevoie de un monitor 4K ? UHD și totuși vrea un spațiu de lucru suficient de lat. Cam cât două monitoare de 19-21 de inci.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

27 Comments

 1. Se merita un display de 25 inch 21:9 sub 1000 RON? Nu as face editare prea speciala poate doar in full hd si m-as descurca cu el si gaming nu prea ma joc la nivelul profesional incat sa-mi trebuiasca ceva mai bun oricum modelul pe care il vreau este de gaming si are timp de raspuns de 5 ms (modelul este Monitor LED 25 LG 25UM58-P UW-XGA 5ms IPS Negru 25um58-p)

 2. Eu am luat varianta 34UM58 (34″) la 1550 Ron, necurbat!
  Sfat : pentru productie, orice editare photo si video, nu recomand curbat!

  Pentru browsing este altceva…

  Ma inteleg foarte bine cu el, split in 2 in 95% din timp.

  A si 2 din 3 filme sunt ratie 21:9, sunt geniale filmele pe el.

 3. La prezentarea monitorului LG ai spus spre sfârșit că nu se compara cu ale monitoare pe care le-ai testat . Care sunt acelea? Sunt interesat de un monitor ultra wide de la LG dar cel cu 144 Hz , pentru jocuri. Poți să faci o prezentare și la acel monitor sau sa îmi spui ce părere ai despre el .

 4. Salut George! Am fost azi la un magazin ca sa testez acest monitor impreuna cu macbook air-ul meu (Mid2013, 1,3 GHz Intel Core i5, Intel HD Graphics 5000 1536 MB).
  La conectare imi spune ca ar trebui sa setez computerul pe rezolutia monitorului si anume 2560×1080, doar ca pe laptop nu am gasit o astfel de rezolutie. Este oare o problema de performanta a laptopului meu sau e vorba de vreo setare?
  Inca o intrebare: cum faci sa tii laptopul complet inchis si totusi sa poti lucra pe monitorul extern? Mie mi se inchidea si monitorul extern atunci cand inchideam laptopul…
  Multumesc!

 5. Buna George,
  Am o întrebare ?

  Dacă cumpăr 2 monitoare ca acesta, cum le pot conecta pe amândouă in același timp la un MacBook Pro 15’’ 2017 Touchbar ?

  Iar dacă le pot conecta , pot sa le împart in taburi separate pe fiecare in parte ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.