UNBOXING & REVIEW – Lenovo Yoga 920 Glass – WOW!

Sau, cum îi spunem noi de acum, probabil cel mai frumos și bine construit laptop din redacție. Pardon, care a trecut prin redacție pentru review, pentru că deși ne dorim un ecran 4K de o calitate ridicată, acesta nu va rămâne pe birourile noastre.

Dar mi-a plăcut, deși prefer ”jucăriile” de culoare neagră, iar argintiul nu mă mai fascinează de multă vreme, acesta arată excepțional de bine. Dacă ești fan Star Wars, există încă două modele și pentru tine, depinde cu cine ții, cu cei buni sau cu cei răi.

Gata cu design-ul, deși balamaua de tip ceas are avantajul că ecranul este foarte stabil, nici configurația hardware nu lasă de dorit. Intel Core i7 de ultimă generație, cu 4 nuclee fizice dar și cu HyperThreading, 16 GB RAM și un SSD foarte rapid de 512 GB.

A, ți-am spus că ecranul este 4K? Cred că nu, am început articoul cu ideea de a menționa acest lucru imediat, însă am uitat. Așadar, UHD, 4K, 38402160 pixeli la o diagonală de doar 13.9 inci nu e de joacă.

Da, va consuma mai multă baterie ca un ecran normal, însă procesorul de generație nouă reușește să facă economie de energie, mai ales dacă ții sistemul în Power Saving.

Ah, dar în configurația testată de noi este doar vreo 9000 de lei. Începe de la 4500 de lei, dar acesta este 9000.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? Sau un OnePlus 5? De ce? – buhnici.ro/giveaway

Ultimele articole

Articole recomandate

21 Comments

  1. Salut George, foarte bun review-ul. Poti, te rog, sa-mi raspunzi la o intrebare? Crezi ca ar duce si o masina virtuala, ignorand consumul ridicat al bateriei? Multumesc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.