UNBOXING & REVIEW – Lenovo Yoga 910 – Un concurent serios pentru 2017

Cum adică pentru 2017? George? Nu ți-ai luat doar de câteva luni cel mai puternic MacBook? Cu touchbar?

Și răspunsul meu umil este: Da, dar acesta are touchscreen! Și ecran 4K! Și e mai mic, și mai ușor, și suficient de puternic, și se transformă și în tabletă! Am spus cred că aproape tot ce era important despre acest Lenovo Yoga 910.

Mai sunt câteva lucruri cum ar fi greutatea de doar 1.38 kilograme și grosimea de doar 14 mm. Cu adevărat impresionant pentru un ultrabook cu ecran 4K și cu touchscreen, chiar și pentru 2017. Construcția este exact așa cum mă așteptam, aluminiu peste tot, atât la interior cât și la exterior. Da, l-am și desfăcut și poți vedea asta în clipul de mai jos. Din fericire s-au potrivit toate șuruburile la locul lor după review.

Impresionantă este și bateria ce ocupă aproape 65% din spațiul de la interior și atinge o autonomie reală de aproape 10 ore. Nu, nu cu ecranul închis, chiar în timpul utilizării.

Desigur, toate aceste ”bijuterii tehnologice” nu vin la un preț mic. Peste 8000 de lei costă configurația pe care am avut-o eu la test, și totuși, parcă e tot mai ieftin ca al meu MacBook cu touchbar.

Ultimele articole

Articole recomandate

23 Comments

  1. Salut George,

    Vreau sa-mi schimb laptopul si am pus ochii pe Lenovo Yoga 720.
    Te rog sa-mi spui o parere despre acest laptop….daca ai facut cunostinta cu acest ultrabook.

    Multumesc!
    Robert

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.