Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Lenovo Legion Y520 și Y720

Săptămâna aceasta mi-am făcut de cap. Cam așa se poate spune când te joci vreo oră, după ce în ultimele luni nu ai avut timp să deschizi nici măcar Clash Royale. M-am jucat Need For Speed și Dirt 3 pe laptop. Nu pe al meu desigur, nu vă faceți idei. Chiar îmi doream o experiență decentă nu să mă chinui, pentru că asta e realitatea, nu prea te poți juca pe un Macbook, nici măcar dacă pui Windows. Nu sunt gândite pentru așa ceva.

Am fost surprins totuși să văd că și laptop-urile de gaming au avansat. Și aici mă refer atât la performanță dar mai ales la greutatea și grosimea foarte reduse. Ba și prețul. Să îți cumperi un laptop pe care să poți juca aproape orice la 1080p cu mai puțin de 1000 de euro e totuși ceva demn de menționat. Da, și ceilalți producători au așa ceva, însă la aceste laptop-uri văd prima dată noua generație de plăci grafice și procesoare anunțate la CES acum vreo două luni. Intel i5 sau i7 din seria a 7-a și nvidia GTX 1050Ti fac o pereche bună pentru multe din titlurile actuale.

Da, aici poți trece în listă și League of Legends și Metin sau World of Warcraft ori ce vă mai jucați voi în timpul liber. Da chiar, ce vă mai jucați? Eu nu am mai avut timp să pornesc nici măcar Play Station-ul.

Dacă vrei să te joci pe un laptop trebuie să ții cont de câteva lucruri, în special din punct de vedere configurație. Vă explic în clipul de mai jos, alături de Radu, care sunt acestea, plus, care sunt în general diferențele între un laptop normal de productivitate și unul gândit pentru gaming.