Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – iHunt X300 Elite – Telefon de șantier

Serios, acest iHunt X300 Elite va fi telefonul de șantier al lui Șoflete în următoarea lună în care ridicăm #casabuhnici. Dacă nu știți cine este Marius Șoflete, urmăriți ultimul meu vlog despre cum se fabrică pereții #casabuhnici la o fabrică din Austria, aici.

Marius are un dar aparte, strică orice telefon, sau laptop, îi ajunge pe mână. Ai și tu cel puțin un prieten de acest fel, care în schimb este foarte bun sau talentat la alte lucruri. 

Revenind la telefonul de astăzi, acest iHunt X300 Elite este suprinzător de deștept. Este și diferit față de telefoanele ”de tăvăleală” pe care le găsești în magazine, are capac din piele naturală pe spate. Mi-am dat seama de asta abia la finalul review-ului când nu știam de ce îmi miroase a pantofi italienești. În plus, are o configurație atipică. Un procesor mai mult decât decent, 32 GB stocare, 4 GB memorie RAM, este dual-SIM și mai suportă și card microSD și vine cu un Android curat, curat!

Concluzia? Se mișcă aproape impeccabil în meniu. Încă un lucru, camerele sunt din nou, surprinzător de rapide și de clare. Nu excelează la acest capitol și asta din cauza prețului destul de mic, însă sunt mai mult decât decente pentru fotografii ”de pe șantier” atunci când vrei să îi arăți clientului în ce stadiu e construcția. Sigur, îi lipsește și lui ceva, pentru că dacă tot e încadrat la telefon super rezistent, nu are rezistență la submersie în apă. Parcă mi-aș fi dorit asta, să îl pot recomanda și celor pasionați de pescuit.

Concluzia finală o vom afla după ce stă o lună în buzunarul lui Șoflete. Dacă rezistă atât. Până atunci eu aș putea să îl recomand. Dar vreau să fiu sigur.