UNBOXING & REVIEW – Huawei P10 Lite – L-ați cerut cumva la test?

Știu, cel puțin 150 dintre voi m-ați întrebat de el. L-am adus așadar pe bancul de probe pe Huawei P10 Lite, și nu mică mi-a fost mirarea când am realizat că este de fapt un fel de P9 lite, o idee mai bunicel și cu mai multă sticlă. Așa ca pentru 2017. Iar prețul, este la fel ca prețul lui P9 Lite atunci când a fost lansat. Adică anul trecut.

Totuși, P10 lite vine cu o serie de specificații demne de laudă. La capitolul performanță stă destul de bine cu cele opt nuclee și 3 sau 4Gb de memorie RAM ale sale, depinde în ce parte a ecuatorului de afli și cum îți ste norocul.

Bateria și implicit autonomia sunt de apreciat, mai ales pentru că suportă încărcare rapidă. Este o caracteristică pe care îmi doream să o văd de mult pe telefoane mai accesibile și văd că anul acesta încep să am din ce în ce mai mult noroc.

Interesant, mai ales că acum, P9 lite se vinde undeva pe la 900 de lei iar acesta costă nu mai puțin de 1300 lei. Pe care îl recomand însă? Vedeți în review-ul video de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

247 Comments

 1. Buna ziua,
  Va rog frumos sa imi spuneti daca pot scoate inactivitatea la Huawei P10 Lite.
  Daca merge sa scot aceasta inactivitate cum o pot face.

  Va multumesc anticipat,

  Cu stima,
  Alexandru Tudose.

 2. Salut George,am o mica problema e normal ca la acest telefon in 4g Digi sa nu iti mearga netu cu o viteza mai mare,ca eu cand sunt de ex acasa netul imi merge foarte greu in 4g dar alte partii merge un pic mai decent,ce ar trebuit sa fac?…

 3. Am cumparat de curand un p10 lite si parerea mea este ca fata de p9 lite pe care l-am avut anterior, p9 are camera mai buna. La p10 camera de pe fata parca „lateste” cand face poze si sunt prea luminoase! Se pot face ceva ajustari afara de cele din telefon ? Multumesc !

 4. Salut George ,
  Urmeaza sa ii cumpar cadou bunicii mele un telefon. Si nu stiu ce sa aleg dintre Samsung Galaxy J7 sau Huawei P10 Lite.
  Ma refer care ar functiona mai bine in timp ?

  Multumesc and keep up the good work ^_^

 5. Am un huawei p10 lite si vreau sa îl conectez la o boxă portabila cu Bluetooth si nu merge sa activez conținut media audio, boxa este WSTER și modelul ws-887.
  Te rog ajută-mă

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.