Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Huawei Mate 9 – Sunt impresionat. Din nou.

huawei_mate_9_review_unboxing_buhnici

Huawei Mate 9 este aici! Știu că îl așteptați de ceva vreme, cu nerăbdare. La fel și eu. Hai să vedem ce știe, ce poate, și cel mai important cu ce vine în plus față de Mate 8.

Seria Mate este varianta de top de la Huawei. Cel mai mare și cel mai puternic dispozitiv. Prin comparație, acesta este alternativa la Note de la Samsung, doar că fără creion. P9 este alternativa la S7. Bine, în curând P10 care s-a anunțat pe la finalul acestei luni. Sau începutul lunii Martie. Pe acolo.

Review-ul complet este mai jos, primul clip desigur. Dacă ești curios însă cu ce vine în plus față de Mate 8, ei bine, are 1 GB de RAM în plus, o cameră alb-negru în plus, cam același sistem ca la P9 și un accelerator grafic de aproape două ori mai puternic. Iar asta îl ajută mult, mai ales în punctajul de pe Antutu. Sigur, benchmark-ul pe Antutu nu e chiar atât de relevant pentru că Radu folosește Mate 8 de mai bine de un an, și e chiar foarte mulțumit de el. Serios, chiar nu îți recomand să te iei doar după acel benchmark atunci când îți cumperi un telefon nou. Nu. Mai sunt și alte lucruri la care trebuie să te uiți. Baterie, camera foto, etc.

La acest capitol Mate 9 stă destul de bine. Bateria este tot de 4000 mAh iar la cameră, nu am ce să îi reproșez. Dacă era mai rapid la focalizare deja era la același nivel cu S7. E cam greu să faci poze mișcate cu el.

GALERIE IMAGINI HUAWEI MATE 9