UNBOXING & REVIEW – HUAWEI MATE 10 LITE

Să îți spun un pont pe care probabil că îl știai deja dacă lucrezi în industrie. Producătorii de telefoane nu fac banii din vârfurile de gamă, cele care costă peste 3000-4000 de lei ci din telefoanele ieftine. Mai ales din cele între 1000-2000 de lei. Acolo este acel ”sweet spot” pe care și-l permite mai toată lumea. Mai ales dacă vin la abonament la un preț derizoriu de 500 de lei, sau chiar gratis. Depinde cât este abonamentul de mare.

Știu că vi-l doreați la test, așadar este aici, Huawei Mate 10 Lite. Da, știu cu ce alt smartphone seamănă, nu mai trebuie să îmi spuneți. Știu că este foarte apropiat ca ecran și specificații de Samsung Galaxy A8, review în link-ul de pe denumire, și știu că este și sensibil mai ieftin ca acesta. Huawei chiar își dorește să vândă acest telefon, iar pe voi vă interesează dacă merită. Pe scurt, merită. Urmărește însă și review-ul video de mai jos ca să îți explic și de ce, și desigur, și pentru  ce primește câteva bile negre din partea noastră.

Per total este unul dintre cele mai bune telefoane la acest preț, de anul acesta. Însă anul abia a început și sunt tare curios să văd ce telefoane noi mai apar. În curând. La MWC. La finalul lunii februarie. Da, și Galaxy S9.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? De ce? – buhnici.ro/giveaway

Ultimele articole

Articole recomandate

151 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.