Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – HTC U Play – Mai mic, dar la fel de frumos

Sigur, în comparație cu gigantul de HTC U Ultra, HTC U Play e mai mic și la fel de frumos. Ăăă, lucios, albastru superb lucios. Atât de lucios că vine cu microfibră în pachet. Stai liniștit, nu e pentru ecran că acela e protejat de un strat oleofobic (care îl ajută să nu rețină amprente). E pentru spatele lui, îți spun eu.

Ar mai fi multe de spus despre cum arată dar poate pe voi vă interesează mai mult cum se mișcă, nu?

Păi, are un procesor MediaTek Helio P10, același pe care îl regăsești și pe Allview X4 Soul și X4 Soul Style. Da același procesor care nu suportă Quick Charge și asta e păcat. Mai ales pentru că e ceva mai scump ca ultimele două pe care le-am menționat. Are 4 GB RAm și 64 GB de stocare dar vine și cu 3 GB RAM la versiunea de 32 GB de stocare. Din nou, e păcat de el. Nu înțeleg, înafară de ”poziționarea lui în piață” de ce este condiționată cantitatea de memorie RAM de stocare. În fine.

Surpriza vine la sistemul de operare care este din nou, din păcate, Android 6.0. Vine cică update și la 7, însă știm noi care e treaba cu update-urile la telefoanele care nu fac parte din categoria de vârf. Vin mai greu sau deloc.

Ecranul este bun, foarte bun, mi-aș fi dorit ceva mai multă luminozitate de la el tocmai de aceea nu am spus că este excelent. La conectivitate stă foarte bine însă se putea și mai bine, adică un adaptor de la USB-C la jack 3.5 mm pentru că și acestuia îi lipsește conectorul clasic de căști. Da, i-am spus clasic pentru că văd că dispare de pe din ce în ce mai multe telefoane în 2017. Măcar vine cu niște căști bune în pachet, de care va trebui să ai însă grijă.

Concluziile le tragem în review-ul video de mai jos. Tu ce părere ai? Am fost prea aspru cu el?