UNBOXING & REVIEW – GoPro Karma Grip

Am înțeles mesajul, mai testăm și gadget-uri. Astăzi am pus mâna pe un GoPro Karma Grip, un stabilizator de imagine dedicat camerelor de la GoPro. Acum, nu este singurul de pe piață care știe să facă lucrul acesta. Cam toți producătorii de stabilizatoare electronice au câte un model pentru camerele GoPro, mai puțin DJI ce are soluții proprii. Karma Grip este o jucărie foarte utilă dacă ești deja prins în ecosistemul GoPro. Adică dacă ai cel puțin o cameră din generația a 4-a sau chiar ultimul model, și probabil ceva accesorii. Aceasta este cea mai utilă, dar nu și cea mai ieftină soluție de a stabiliza imaginea unui GoPro.

În review-ul video de mai jos l-am comparat cu un DJI OSMO, o soluție completă care cu tot cu cameră de filmat 4K, la fel ca un GoPro ajunge la aceiași bani, dar am avut la îndemână și un stabilizator de telefon chinezesc, care cu puțin reglaj poate susține și un GoPro. Se comportă la fel la nivelul de stabilizare, Karma parcă puțin mai bine decât cel chinezesc. Este și semnificativ mai scump de sigur, puțin peste 1500 lei. Și aș putea să spun că este și mai versatil ca OSMO, GoPro-ul îl poți da și jos de pe mâner și îl poți folosi pe cască sau oriunde altundeva.

Dacă mi-aș lua așa ceva? Depinde, dacă nu aveam deja OSMO și acel Feiyu, poate că da. Am nevoie de stabilizare electronică pentru cel puțin una din camerele mici cu care filmez. Dacă să îți iei tu așa ceva? Probabil, dacă ai un GoPro. Este cea mai bună soluție. Dacă nu ai GoPro sau nu plănuiești să îți iei unul, atunci nu.

Mă deranjează puțin bateria. Ține destul de mult, aproape două ore, dar dacă nu mai dai 65 de euro pe un încărcător special o vei încărca în nu mai puțin de șapte ore. La OSMO o poți schimba în mai puțin de 30 de secunde cu alta.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.