UNBOXING & REVIEW – GoPro Hero 6 Black. Bun, bun, bun.

Uită-te bine la un GoPro Hero 5. Exact. Așa arată și Hero 6 Black. Este identic la exterior, cu excepția LED-ului de lângă ecranul LCD care este cu o fracțiune de milimetru mai mic. Am ochi de vultur. Același senzor, același ecran, aceeași baterie și mai ales aceleași accesorii de montare pe diverse ”unelte și scule periculoase”. Adică biciclete, motociclete și orice implică nevoia de a folosi cotiere, genunchiere și o cască.

La interior lucrurile se schimbă. Procesorul G1, așa cum îi spune GoPro, și așa cum le denumește și Apple pe ale lui (A1) este de două ori mai puternic ca pe Hero 5. Și cu un motiv bine întemeiat. Cel mai mare plus al lui Hero 6 este stabilizarea. Nu este optică, însă se vede o diferență majoră față de Hero 5. Folosește tot pixelii extra de pe senzor însă face o treabă mult mai bună ca modelul anterior.

L-am rugat pe Cătuță, cameramanul nostru, să le ia la o plimbare cu trotineta prin parcul Herăstrău. Fără amortizoare, cu cauciucuri foarte dure i-am sugerat să nu evite sub nici o formă gropile din asfalt, tocmai ca să ne convingem că e o diferență mare. Am observat și o trecere mult mai bună de la lumină puternică la interior și invers, iar imaginea în general este mai clară, mai crisp cum ne place și nouă să spunem.

Un alt avantaj de care ne bucurăm foarte mult este filmarea în 4K la 50 de cadre pe secundă. Așa filmăm și noi acum review-urile cu cele două Panasonic GH5, și ne place. Sper că și vouă. Ați observat diferența apropo?

Ultimele articole

Articole recomandate

25 Comments

 1. Salut, am un Sony a6000 pe care ma gandesc sa il dau si sa iau un Gopro 6. Merita?
  Eu filmez in principal clipuri cu copiii, chestii pe youtube etc, Goproul ma atrage pentru stabilizare si portabilitate. Nu stiu insa ca si calitate a imaginii cum sta.

  Te rog ajuta- ma cu o parere.
  Mersi

 2. Salut, m am tot uitat in gopro dar nu gasesc sa pun pe 50 de fps, doar cu 60, in review apare direct cu 50 fps la tine. Ma poti ajuta
  P.s primul meu gopro, nu prea ma pricep.
  Multumesc anticipat!

 3. Pana la 10 metri sub apa rezista doar ca verifica sa fie bine inchis mai are un soft bluetooth sau wifi pui live de pe calculator tableta si telefon facand poze sau filmari live stream sau urmaresti ce face persoana cu camera montata

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.