UNBOXING & REVIEW – Google Pixel – Android pe steroizi

google_pixel_review_unboxing_buhnici_smartphon_android
Google Pixel este aici. A stat puțin la mine însă deja mi-a confirmat ce am citit/vizionat despre el.

Atunci când a apărut am spus WOW. Îl vreau. Bine, asta până când am aflat prețul real la care se vinde, atât în afara țării cât și în România. Google Pixel este probabil cel mai scump telefon cu Android la momentul actual. Dar, și aici este un mare ”DAR” este probabil și cel mai bun. Este deasupra tuturor, și probabil se bate cot la cot cu titlul de cel mai bun, cu nimeni altul decât Galaxy S7.

Da, și la performanță, și la autonomie și chiar și la camera foto/video. Am rămas surprins de cât de bine se descurcă la toate capitolele. Mai ales la autonomie. Sistemul de gestionare al bateriei din Android 7.1.1 (avantajul unui Nexus sau Pixel, faptul că ai primul cele mai noi update-uri) este foarte bun.

Cât despre rapiditatea cu care preia comenzile și le execută, absolut nimic de reproșat. Se vede aportul de performanță adus de procesorul Snapdragon 821, un procesor de care alți producători se cam feresc, însă Pixel reușește să îl țină în frâu. Cel puțin din punct de vedere al temperaturii de funcționare.

Pe scurt îmi place. Mi-ar plăcea și mai mult dacă prețul lui nu ar fi de 3500 lei, cel de 32 GB… Cel de 128 GB, pentru că nu există o versiune intermediară, este de numai 4999 Lei… Auch. Știam că e scump, dar totuși.

Ultimele articole

Articole recomandate

99 Comments

  1. Buna,George ! Te as ruga sa mi recomanzi si mie un telefon bun in limita a 2000 lei.Mentionez ca cel mai mult ma intereseaza sa aiba o camera foto cat mai buna si cat de cat se miste si rapid.Am vzt acum ca Google pixel Xl este 1600 lei,la fel si Huawei Mate 20 lite si multe altele…ma poti ajuta sa ma orientez spre cea mai buna alegere? Multumesc anticipat!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.