UNBOXING & REVIEW – Gear Fit 2 PRO! – De la ce vine PRO?

Atenție Gear Fit 2 Pro intră în categoria smartband, dar și la smartwatch-uri. Prima categorie e dată mai mult de faptul că e subțire și foarte ușor, și pentru că Samsung are deja un smartwatch. Se califică și la a doua categorie pentru că spre deosebire de un smartband clasic, limitat la afișarea informațiilor, acesta are un ecran OLED color unde poți vedea complet notificările, ceasul și cam tot ce știe să afișeze.

Acum, de unde vine acel PRO? În comparație cu cel de anul trecut nu s-au schimbat foarte multe. E puțin mai deștept dar cam atât. Ei bine, este rezistent la apă până la 50 de metri și are și o rezistență oarecum limitată la șocuri. Adică pentru acele momente când îl dai de tocul ușii.

Procesor, memorie RAM? Nesemnificative pentru că e greu de comparat cu altele la acest aspect. Contează mai mult funcțiile și conectivitatea. La primul capitol îți măsoară pulsul, monitorizează mișcările mâinii pentru pași, alergare, înot și pentru alte sporturi și mai rulează și muzică offline, direct de pe telefon pe o pereche de căști Bluetooth. Și mai știe să facă și plăți prin Samsung Pay, adică are și NFC. La plăți mai avem puțin de așteptat până când ne permit băncile de la noi din țară acest lucru, dar e bine că știe.

Tot la capitolul conectivitată intră și modulul de wireless. Ține minte rețelele tale de WiFi și își ia o mare parte din informații de acolo, ca să economisească bateria. Astfel, oprește Bluetooth-ul destul de des când ești la birou sau acasă și reușește să stea treaz chiar și patru zile. În că o bilă albă pentru acest lucru.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

 1. Salut George ai putea sa ma indrumi de unde as putea sa iau doar cureaua de la Gear fit 2 pro am incercat alte curele dar siliconul nu este de calitatea la cureaua originala.
  Multumesc si astept raspunsul tau

 2. Salut George.

  Din punct de vedere al producatorilor, marcajele de pe ceasuri se “traduc” astfel:
  – fara marcaj……Udati ceasul pe riscul propriu
  – water resistant(fara alta indicatie in metri)…nu este recomandat a fi udat
  – water resistant 30m…..ceasul rezista la stropiri intimplatoare, ploaie, spalat pe maini
  – water resistant 50m SAU 5ATM….ceasul rezista la baie, dus, inot de suprafata
  – water resistant 100m…ceasul rezista la sarituri in apa si sporturi acvatice
  – water resistant 200m…ceasul rezista la scufundari

  Poate eu ma insel sau poate pe smartband/smartwatch lucrurile stau altfel, dar la ceasuri e exact asa. Eu am avut 2 ceasuri de la firme cat de cat de renume pe care scria 5 atm si m-am scufundat aproximativ 3 metri dupa care m-am trezit cu apa in ele. Le-am reparat pe garantie magazinul neavand de unde sa stie ca eu m-am scufundat sau am inotat. Stiu sunt un om rau ca am mintit .

 3. Uite cum “masoara” activitatea fizica si calculeaza caloriile consumate – nici macar nu trebuie sa o porti https://photos.app.goo.gl/Y7wOVMXHI6qddIuH3
  Plus, bateria abia tine o zi jumate cu wifi si gps dezactivate, in conditiile in care Samsung zice minim 3-4 zile maxim 5.
  Iar service-ul Samsung considera ca e un comportament normal al bratarii. In acest caz, inseamna ca pe site sunt scrise minciuni de marketing, atat cu privire la fitness tracking, cat si cu privire la autonomie.

 4. Uite cum “masoara” activitatea fizica si calculeaza caloriile consumate – nici macar nu trebuie sa o porti https://photos.app.goo.gl/Y7wOVMXHI6qddIuH3
  Plus, bateria abia tine o zi jumate cu wifi si gps dezactivate, in conditiile in care Samsung zice minim 3-4 zile maxim 5.
  Iar service-ul Samsung considera ca e un comportament normal al bratarii. In acest caz, inseamna ca pe site sunt scrise minciuni de marketing, atat cu privire la fitness tracking, cat si cu privire la autonomie.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.