UNBOXING & REVIEW – Gear Fit 2 PRO! – De la ce vine PRO?

Atenție Gear Fit 2 Pro intră în categoria smartband, dar și la smartwatch-uri. Prima categorie e dată mai mult de faptul că e subțire și foarte ușor, și pentru că Samsung are deja un smartwatch. Se califică și la a doua categorie pentru că spre deosebire de un smartband clasic, limitat la afișarea informațiilor, acesta are un ecran OLED color unde poți vedea complet notificările, ceasul și cam tot ce știe să afișeze.

Acum, de unde vine acel PRO? În comparație cu cel de anul trecut nu s-au schimbat foarte multe. E puțin mai deștept dar cam atât. Ei bine, este rezistent la apă până la 50 de metri și are și o rezistență oarecum limitată la șocuri. Adică pentru acele momente când îl dai de tocul ușii.

Procesor, memorie RAM? Nesemnificative pentru că e greu de comparat cu altele la acest aspect. Contează mai mult funcțiile și conectivitatea. La primul capitol îți măsoară pulsul, monitorizează mișcările mâinii pentru pași, alergare, înot și pentru alte sporturi și mai rulează și muzică offline, direct de pe telefon pe o pereche de căști Bluetooth. Și mai știe să facă și plăți prin Samsung Pay, adică are și NFC. La plăți mai avem puțin de așteptat până când ne permit băncile de la noi din țară acest lucru, dar e bine că știe.

Tot la capitolul conectivitată intră și modulul de wireless. Ține minte rețelele tale de WiFi și își ia o mare parte din informații de acolo, ca să economisească bateria. Astfel, oprește Bluetooth-ul destul de des când ești la birou sau acasă și reușește să stea treaz chiar și patru zile. În că o bilă albă pentru acest lucru.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

  1. Buna. Ai idee daca este compatibil cu aplicatia Speedo, cu care se lauda ca au realizat un parteneriat cei de la Samsung. Din ce observ si din prezentarea ta nu apare in meniul de App, si ma gandesc ca e posibil sa nu fie disponibila in Romania. Merci!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.